Sayfa 910/1032 İlkİlk ... 4108108609009089099109119129209601010 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Ben şunu anlayamıyorum, ABD hukuk devletidir tarafsizdir savini kabul ettiğimizde, dava sürecini demoklesin kılıcı gibi Türkiye üzerinde tutmalarını nasıl açıklıyoruz. Cezamiz neyse fazla ya da az verip sonuca bağlamalari gerekmez miydi gerçek bir hukuk devletinde. Nereye kadar sürecek bu, madem sonsuza kadar sürecek o zaman korkacak ne var😄 bir fiile maruz kalmıyoruz.
    Ben bu süreci sırf bu kadar sundurdukleri için siyasi olarak yorumluyorum ve değerimizi yeterince hissettirmissek bu dava neden sıfır cezayla ya da makul bir ceza ile karara baglanmasin.

ABD hukuk devleti evet, ama bu isin icine onlarin Dis Politikasi, Ulusal Guvenligi, falani filani girdi. Bir de ustune ustluk bankanin GMY'sini yakaladilar, ordan emsal yarattilar. Davayi siyasi olarak dedigin gibi ustumuzde bir sopa gibi kullandilar. E sonuna geliyor artik.

Ama olaylara onlarin ic politikasi da karisti. Demokratlar Trump'a yuklenmek icin kullaniyorlar davayi Bu hakimlerin hepsi demokrat. New York'un cogunlugu demokrat.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    ABD hukuk devleti evet, ama bu isin icine onlarin Dis Politikasi, Ulusal Guvenligi, falani filani girdi. Bir de ustune ustluk bankanin GMY'sini yakaladilar, ordan emsal yarattilar. Davayi siyasi olarak dedigin gibi ustumuzde bir sopa gibi kullandilar. E sonuna geliyor artik.

Ama olaylara onlarin ic politikasi da karisti. Demokratlar Trump'a yuklenmek icin kullaniyorlar davayi Bu hakimlerin hepsi demokrat. New York'un cogunlugu demokrat.
    Anlıyorum 666, bir de şöyle bakalim,bu adamlar iç politika malzemesi bile yapsalar halkbank mevzusunu ( trumpun bizi kayirmasi, torpil muhabbeti) sonuçta ülkelerinin çıkarı söz konusu, trump' un bizle ticarette koyduğu 100 milyar çıtası hadi bunu da eş geçtik Ortadoğu'da bizimle beraber elde edeceği bir takım ayrıcalıklar, İsrail in bizi yanında görmek isteyebileceği ihtimali vs vs. Türkiye'ye hulkbank üstünden kesecekleri faturada elde edecekleri gelirde çok daha değerli değil midir yahu? Halkbanka 10 milyar ceza kesseler nedir ki, bu adamlar için bu dolar sadece ham bir kağıt, kendileri basıyor. Savunma bütçeleri bizim yıllık ticaret hacmimizden daha fazla neredeyse. Ortadoğu'da yanlarında olan bir Türkiye hepsinden daha önemli. Benim nacizane analizim budur, yatırım tavsiyesi degildir, kahvehane dayisi kıvamında gündem ve politika takibimin sonucudur.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Muhtemelen Temyiz'den olumsuz bir sonuc cikacaginin baskisi var. Yakinda duser o herhalde.
    durum onu gösteriyor maalesef, ancak olumsuz çıksa bile yani yargılamanın aynen devamına karar verilse bile ciddi bir düşüş olmaz diye düşünüyorum
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Tukureyim boyle topige artik. 200 sayfa silinip durdu TH oymus, TH boyle yapmis, TH soyleymis diye.

Uckagitci bile dediler bana.
    çamur at izi kalsın mantalitesi işte, hadi TH'ye gelen geçen vuruyor onu anlarım da sana neden taktılar onu anlayamadım, sürekli olarak herkesi bilgilendiren bir çeşit amme hizmeti sunan birisin, müthiş faydan dokundu topiğe ama gelgelelim sana da çamur attılar, bunun tek açıklaması a) cahillik, b) kıskançlık olmalı; psikoloji burada da gücünü gösterdi ve cahil güruh kendi bindiği dalı kesmiş oldu
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    7,66 dan 6,79'a nerdeyse İŞC 100 kademe indirdiler. garanda bunun yarısı yaşanmadı. doğru senet doğru adres her zaman önemli.
    İSCTR çok düşük hacim ile 100 kademeden fazla kaybetti, %28'lik CHP hissesinin hazineye devri süreci söz konusu olduğu için alıcıların greve gitmesi bunun 1 numaralı nedeni, zorunlu satıcılar her halükarda sahneye çıkmak zorunda olduğu için bu satışları karşılayacak olan alıcıların yeterli sayıda olmaması hisseyi düşük hacim ile aşağıya itekliyor

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    valla 30 yılda savaş görmedik, halkbank aldık 5 ayda 2 savaş gördük. ileride torunlara anlatılsa inanmazlar. benim en büyük dayanağım yada ayakta tutan gücüm hissedeki ucuzluk.
    iskonto oranı müthiş, defter değeri 32.2 milyar tl, cari 2020 1Ç'i de dahil edersek 33 milyar tl yi aşıyoruz, hisse başına 27 tl ye yakın bir defter değerimiz var, gelgelelim hisse 6.82 den kapattı bugün, hemen hemen %75 lik bir iskonto oranı söz konusu, son 12 aylık net konsolide kârımız 2.3 milyar tl, piyasa değerimiz 6.82x1.25=8.5 milyar tl, cari F/K rasyomuz ise 8.5 : 2.3=3.7 dir, böyle rasyolara sahip bir hisse zor bulunur

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bill Gates'in 120 milyar doları olduğunu biliyorsundur

Sayfa 910/1032 İlkİlk ... 4108108609009089099109119129209601010 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •