Sayfa 911/1032 İlkİlk ... 4118118619019099109119129139219611011 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: HALK Cafe - I

  1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sen rahat yazabilesin diye burasi zaten. Orda sikayet tusu var, saldirani sikayet edersen cogunlukla geregini yapiyorlardi burda eskiden.
    eyvallah 666, şikayet tuşunu kullanan biri değilim, öteki taraf anormal sulanmıştı ve bilgi paylaşımı diye bir şey kalmamıştı, burası iyi oldu, eline sağlık
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

  2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kredi durumu yoksa, yani tasiyabiliyorsan cogu gitti azi kaldi. 1 milyar, 1.5 milyar dolara bu buyuklukte banka olmaz. Bu sene vergiler de kamu bankalarindan toplaniyor, bilancoya guzel etkisi olacaktir onun.
    profesyonel borsa yatırımcıları forward F/K lara bakar sen de bilirsin, yani öünümüzdeki 12 aylık net kârı dikkate alırlar, trailing F/K cari F/K dır ve son 12 aylık kârı dikkate alır, Halkbankasının aslında yıllık net kâr potansiyeli müthiş, özel bankalarda yıllık aktif kârlılığı %2-2.5 aralığında iken HALKB gibi bir kamu bankası yılda aktiflerinin %1.5 i kadar net kâr elde edebilmelidir yani özel bankaların 3 te 2 si kadar. Böyle olursa Halkbankasında yıllık net kâr 7.5 milyar tl olur, zaten olması gereken de budur. 2020 yılında 2019'a oranla %50 gibi bir artış yaşarız konsolide kârda ve 3.5 milyar tl gibi olması lazım. Böyle olursa forward F/K rasyomuz 2'nin biraz üzerinde olur.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

  3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    kredi yüzünden 2011 yılında tam takır kuru bakır battım, hatta kuruma borclu kaldım, kredi hayatımda yok. acelede yok, bazı şeyleri korusun bize yeter.
    geçmiş olsun, önemli olan kendini toparlayıp tekrar ayaklarının üstünde olman, ABD'de şöyle derler: eğer 30 yaşına kadar batmamışsan senden işadamı olmaz. Prestij sahibi bir işadamı olmak için en az 1 kere batmış olmak gerekiyor. Trump'a baksana, adam 11 kere battı ama her seferinde kendini toparladı hatta ABD'ye Başkan bile oldu
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

  4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    o zaman bizi evlendirin. vakıfla olur, emlakla olur, biriyle olur işde. Hakan baba bizi ever.
    çok güzel dedin, vakıf ile olma ihtimali düşük ama emlak ile neden olmasın?
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

  5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bizi anlıyorum ky fazla oyuncu deli. ama işc gerçekten ilginç bir hal aldı.
    eğer HALKB ile aradaki fark daha da artarsa mesela 1 tl yi aşarsa o zaman HALKB leri İSCTR ile trampa etmek isteyenler olacaktır
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

  6.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    çok güzel dedin, vakıf ile olma ihtimali düşük ama emlak ile neden olmasın?
    Olaylar arasında zaman farkı var ve izlenebilirlik zayıfladı. Mesela barış pınarı, sonra ağır yaptırımlar, pompeo geldi, anlaşma imzalandı, 240 saat doldu, rusya geldi biz gittik onlarla da imzaladık, devriye gezdik, devreye çıkmadık, libyada abd ve biz, rusya yine karışık libyada karşı taraf da, mahkeme olmayacak, idlib temizlenmeli, mülteci akını başladı, avrupa bize lütfen göndermeyin diyor, mülteciler geldi, bir-on-yüz-bin araç suriye ye girdi, şehit bizim şehit dedi abd, bakanlara yaptırım kaldırıldı, rusya kararsız, sınırda bir zırh oluştu, patriot her an gelebilir.

    Bu uzun konuyu hızlandırdığımızda bir şeyler var ama henüz soyut, somut bir hal almasını beklemek doğru olur.

    Diğer tarafdan savaş hali, bazen rakamlar abartılabilir.

  7. #7287

  8. hsbc satışları muhtemelen yabancının.

Sayfa 911/1032 İlkİlk ... 4118118619019099109119129139219611011 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •