Bostanlı Vilayetler evinde kalın,fiyat uygun, kalite yüksek, yer merkezi ve geceleri canlı.Gidilecek yerler;kemeraltı,alsancak ,asansör,açıksa teleferik,bostanlı sahili,eski foça da deniz kenarında akşam yemeği,mavibahçe...
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Bostanlı Vilayetler evinde kalın,fiyat uygun, kalite yüksek, yer merkezi ve geceleri canlı.Gidilecek yerler;kemeraltı,alsancak ,asansör,açıksa teleferik,bostanlı sahili,eski foça da deniz kenarında akşam yemeği,mavibahçe...
izmirde tek bildiğim yer inciraltı bir tek orayı gezdim iş için gelmiştim orda wyndam otelde kaldım.
başka hiçbir yeri gezemeden havalimanına dönmüştüm fakat oteli beğenmedim. Gözü kapalı wydham diye seçtim ama wydham kalitesi yoktu.
Birde otelde kalırken bişey dikkatimi çekti deniz temiz değildi.
Tamam swiss oteli listeye aldım. Kahvaltı için önereceğiniz bir yer var mı? Otel kahvaltısı istemiyorum.
Birde merkezden arabayla 1 saat sürede gidebileceğim güzel yerler var mı?
Son düzenleme : thunder; 16-05-2017 saat: 14:27.
orada kahvalti yaptim 5 sene once 20 euro idi fiyati
cok daha ucuza cok daha guzel yerler vardir eminim ama su var, kahvalti yaparken dikkatimi cekti insanlar Izmir in eliti ve guzel insanlari hic abuk subuk insan yoktu masalarda
kahvalti iyi falan ama o kadar paraya yazik demistim kendim
ayrica arabayla asansore gitmeye kalkmayin biz gittik 5 sokak oteye park edip yurumek zorunda kaldik
GE firmanin genel merkezini Connecticut tan Boston a tasiyor.
https://www.wsj.com/articles/why-ge-...ton-1494987300
Sebebi ise cok ilginc. Boston hesapta dunyada en fazla universitenin okulun falan bulundugu sehirdir ama bu dogru degil. Dunyada en fazla universite rakamlara bakilirsa Istanbul da.
Ama sebebe geri donelim. Ogrencilere akademisyenlere yakin olmak istiyorlar. Cunku ekonomiyi ileri goturen guc buyuk sirketlerden degil start up ve ufak olcekli sirketlerden geliyor. Yani sirketler beyinlere yakin olmak istiyor
Ama bunu google da arayip bulamazsiniz cunku boyle bir istatistik yok. Elbette Boston daki universitelerin kalitesi ile Istanbuldaki karsilastirilamaz bile. Ama Turkiye ortadagu veya balkanlar capinda dusunurseniz Istanbulu cazip kilacak bir unsurdur bu. En son gazetede okudugumda bundan 2 sene once 73 universite vardi Istanbulda. Belki simdi 100 u gecmistir. bu bir dunya rekoru.
Bunun Istanbul un cazibesini artiran bir unsur oldugunu yadsiyamazsiniz. Saymakla bitmiyor bu sehrin guzellikleri. Ah bir de 20 milyon nufusun 15 milyonununu olusturan fakir fukara olmasa bu sehir tadindan yenmez. Ama mevcut politikalarla 30MM a yaklasacak bu nufus
Dikkatinizi cekerim Boston in nufusu 800-900 bin. Tezata bakarmisiniz?
Sehir bile degil kasaba gibi bir yer. Yasayan bilir. Ama satisa konan evler konuldugu gun 4-5 teklif alip satiliyor. Rakamlar ucmus gitmis. Bahce icinde ev almaya kalkin eger merkezi biryerden aliyorsaniz bir de gidip park yeri satin almak zorundasiniz. (Merkezdeki evlerin garajlari yok)
Sehirde adam gibi restoran yok adam gibi bir supermarket bile yok. Istanbul un tirnagi bile olamaz. Ama gel gorki ev fiyatlari milyon dolarlar civarinda
Istanbul bedava diyorum. Keske param olsa toplasam evleri.
Neden Istanbula yatirim cazip diyorum? Cunku cok ucuz kaldi bu bir ikinciside tarih sanat kultur doga deniz ve Avrupaya yakinlik bir de 100 e yakin universite ile dunyada baska hicbir sehirde olmayan ozellikler tasiyor.
Ileride bir gun TR ye istikrar gelir gercek demokrasi gelirse Istanbul daki ev fiyatlarini hickimse tutamaz. Siz su anda bedavaya yasamaya devam edin
Hava bedava su bedava
Orda jeton atıp mı hava alıyonuz ?
Düzenli ödenen emlak vergisine geriye dönük 5 yıllık vergi gecikme zammı vergi Ziyai vergisi çıkmış .
Bunu nasıl iptal edebiliriz düzenli
Ödüyor diye birde ceza verelim demişler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ödemelerini bankacılık sistemi üzerinden yapıyorsan, bankadan ödeme bilgilerini alıp, bağlı bulunduğun vergi dairesine gideceksin...maalesef ülkemizde şöyle çalışıyor sistem...suçun yoksa bile, suçsuz olduğunu ispatlamak zorundasın.
bu tür durumlarda, manevi tazminat davasını açabilmek lazım...avukatla da konuşulabilir bu konuda.
Yer İmleri