Alıntı Originally Posted by Halukcan Yazıyı Oku
Ekonomi iyiye gitmiyor, rezalet ötesi. Doğrudur..

Ama göreceli olarak şu an dünyada en ucuz emlak Türkiyede. Istanbulda prime dediğimiz lokasyonlarda metrekaresi 1000 dolara ev almak mümkün, yani bu şaka ötesi rakamlar.

Eğer bir gün ülke tekrar batıya dönerse, AB sürecinde hareketlenme olursa bu fiyatlar ilk etapta 3000 dolar, ikinci etapta 5000-6000 dolara gider.

Istanbul dediğimiz şehir dünyanın en önemli şehirlerinden biridir, tarihtede hep öyle olmuştur, en büyük imparatorlukların amiral gemiliğini üstlenmiştir.

New York, Londra,Singapur filan hikaye aslında. Istanbul dünyanın ilk mega şehiridir, er geç hak ettiği değeri bulacaktır. Bangladeşde emlak fiyatların istanbuldan pahalı olması akla mantığa uygun değil, er geç bu saçmalık son bulacaktır.

Ama istanbul deprem bölgesi diyenleri duyar gibiyim, onlara google'ı açıp japonyadaki emlak fiyatlarına bakmalarını öneriyorum : )
Bir haftadır. Fox’ta izliyorum. Benim anladığım İstanbul’da depreme çözümü imar değişikliği olarak sunuyorlar.
Zemini bozuk olan yerlere ekstra imar vermek nasıl depreme hazırlık oluyor onu çözemedim. Eğer haberleri ben yanlış anladıysam lütfen beni düzeltin. Ama bu kafayla istanbulun değerini bulması mümkün değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi