Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7968 madde; 1 - 8 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Katılım tarafına kayalım TPZ, KIS, ZPF Bir sukuk piyasası kalmıştı takip etmediğimiz zaten
    Normal kira sukuk vardı bende ama sevmedim.Tahvil faizi artar bu eksi yazar, düşer PPF kadar getirir sıkıldım sattım
    Şu ABD düşüşü dursun yabancı hisse fonu alacağım.Hiç değilse sadece dünyayı takip ederiz.Yarı yarıya tasarruf ederiz gündemden.
    Birde bizim CDS'lerden etkilenmeyen ama getiriside dolar artışı üstü olan bir fon bulursam bir tutamda ondan alacağım

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Normal kira sukuk vardı bende ama sevmedim.Tahvil faizi artar bu eksi yazar, düşer PPF kadar getirir sıkıldım sattım
    Şu ABD düşüşü dursun yabancı hisse fonu alacağım.Hiç değilse sadece dünyayı takip ederiz.Yarı yarıya tasarruf ederiz gündemden.
    Birde bizim CDS'lerden etkilenmeyen ama getiriside dolar artışı üstü olan bir fon bulursam bir tutamda ondan alacağım
    ben yay düşünmüştüm ama gözüm korktu. bizim borsa çok oynak, son günlerde fonlarımız da iyice öngörülemez oldu. tcd'yi bu kapsamda çok seviyordum. dün Veysel beyciğimle yaptığım görüşme de bbeni tatmin etmedi. aslında direk altına geçecektim ama bu sabah mehmetali yıldırımtürk'ü dinleyince ilk defa alım için beklemenin daha uygun olacağına karar verdim. yeni sıtratejiler geliştirmemiz şart oldu gibi. ortalık sütlimanken bazı şeyler göze görünmüyor ama bu tür zamanlar bizi kendimize getiriyor açıkçası

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ben yay düşünmüştüm ama gözüm korktu. bizim borsa çok oynak, son günlerde fonlarımız da iyice öngörülemez oldu. tcd'yi bu kapsamda çok seviyordum. dün Veysel beyciğimle yaptığım görüşme de bbeni tatmin etmedi. aslında direk altına geçecektim ama bu sabah mehmetali yıldırımtürk'ü dinleyince ilk defa alım için beklemenin daha uygun olacağına karar verdim. yeni sıtratejiler geliştirmemiz şart oldu gibi. ortalık sütlimanken bazı şeyler göze görünmüyor ama bu tür zamanlar bizi kendimize getiriyor açıkçası
    ABD endekslerini ve yorumları takip edip düşüşün sonlanacağına kanaat getirilince alım yapılabilir.
    Ama virüs işi iyice ciddiye bindi
    İdlip, virüs ve s400 işi dikkatle takip edilmeli.

Olağanüstü birşeyler olmazsa dolarda geri çekilme bekliyorum.O zaman da bizim CDS'lerle ilgisi olmayan bir döviz fonu alınabilir.

Ama bir süre bekleyeceğim ben, şu ortamda ne alsak elimizde kalacak sanki.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ABD endekslerini ve yorumları takip edip düşüşün sonlanacağına kanaat getirilince alım yapılabilir.
    Ama virüs işi iyice ciddiye bindi
    İdlip, virüs ve s400 işi dikkatle takip edilmeli.

Olağanüstü birşeyler olmazsa dolarda geri çekilme bekliyorum.O zaman da bizim CDS'lerle ilgisi olmayan bir döviz fonu alınabilir.

Ama bir süre bekleyeceğim ben, şu ortamda ne alsak elimizde kalacak sanki.
    Dolarda geri çekilme beklemeyin. 6.00 dan daha aşağıya düşmez diye düşünüyorum. Diğer taraftan da dış ticaret açığına bakmak lazım. Enflasyon sürekli artarken doların yerinde sayması beklenemez. Eğer öyle olursa alacağını bir gün toptan alır. Sonra da ne oldu da dolar yükseldi diye sorup dururuz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •