Bu kadar kark bir ortamda borsann bayram havasnda ykselmesi zaten imkansz gibi bir mddet 113-117 aras dalgalanacak gibi grnyor. 113 altna salmad srece buralar(113-115'ler ) uzun vade iin kademeli hisse youn iin alm frsat gibi grnyor. Hisse younlarmn hepsini boalttm, 113-115 aras yzde 30 alm, 113 aa krlrsa 106-107'lere kadar 2.parti alm, 119 stne karsa yzde 40 alm daha stratejimi kurdum bekliyorum..Sabr ve strateji ok nemli, her gn risk almaya almaya, frsatlarn katn dnp hayflanmaya gerek yok, frsatlar bitmez. YTD
Normal kira sukuk vard bende ama sevmedim.Tahvil faizi artar bu eksi yazar, der PPF kadar getirir skldm sattm
u ABD d dursun yabanc hisse fonu alacam.Hi deilse sadece dnyay takip ederiz.Yar yarya tasarruf ederiz gndemden.
Birde bizim CDS'lerden etkilenmeyen ama getiriside dolar art st olan bir fon bulursam bir tutamda ondan alacam![]()
teekkrler stadm. bunu biraz daha izleyelim o halde. aslnda benim derdim u: rnek olarak mps gibi fonlar. tamam ykselite iyi gidiyor ama dlerde de ba ekiyor. sonuta buras trkiye ve her an beklenmedik bir olay olabiliyor. gerekirse ykselilerde fazla umasn ama dlerde de aklp ta kimyamz bozmasn. bu ne ya gnde yzde 8 dp endeksin 2 kat performans sergiliyor. u saatten sonra fze gibi de frlasa gzmde yok. hisse fon alrken bir dnyorsam bundan sonra bin dneceim ve yle alm yapacam
ben yay dnmtm ama gzm korktu. bizim borsa ok oynak, son gnlerde fonlarmz da iyice ngrlemez oldu. tcd'yi bu kapsamda ok seviyordum. dn Veysel beyciimle yaptm grme de bbeni tatmin etmedi. aslnda direk altna geecektim ama bu sabah mehmetali yldrmtrk' dinleyince ilk defa alm iin beklemenin daha uygun olacana karar verdim. yeni stratejiler gelitirmemiz art oldu gibi. ortalk stlimanken baz eyler gze grnmyor ama bu tr zamanlar bizi kendimize getiriyor akas
Ziraat zsf fon (ZRAAT PORTFY S&P/OIC COMCEC (SEDAK) 50 SHARAH ENDEKS YABANCI HSSE SENED FONU) ne zaman alnabilecek, bilen var m?
Yer mleri