BIST 115200 kısa vade düşen kırılır. Pu var ayrıca
Originally Posted by psikoanaliz BIST 115200 kısa vade düşen kırılır. Pu var ayrıca hocam avusturya da, hırvatistan da virus var.. iran sağlık bakanı yardımcısı dahi viruslü
Haberlere inan önemsemiyorum sadece teknik görünümü yazıyorum. Negatif senorya oluşursa kesin stop olmak lazım onu biliyorum. Originally Posted by zebetosu hocam avusturya da, hırvatistan da virus var.. iran sağlık bakanı yardımcısı dahi viruslü
Originally Posted by psikoanaliz Haberlere inan önemsemiyorum sadece teknik görünümü yazıyorum. Negatif senorya oluşursa kesin stop olmak lazım onu biliyorum. bir de şu yönü var, eğer durum gerçekten vahim ise, 2018 de ki gibi, 2-3 kağıdı tutarak diğerlerinde halka arz yapıyorlar..
Originally Posted by zebetosu bir de şu yönü var, eğer durum gerçekten vahim ise, 2018 de ki gibi, 2-3 kağıdı tutarak diğerlerinde halka arz yapıyorlar.. O konuda hiç yorum yapmıyorum. O yüzden hisse de almam 2022 ye kadar)
Originally Posted by zebetosu bir de şu yönü var, eğer durum gerçekten vahim ise, 2018 de ki gibi, 2-3 kağıdı tutarak diğerlerinde halka arz yapıyorlar.. Ben temelde altına yatırım yaparım uzun zamandır hisse almıyorum. Burada sadece teknik görünümü paylaşıyorum. Tedbirli olmak lazım her zaman icin.
Forum Rules
Yer İmleri