Sayfa 959/1032 İlkİlk ... 4598599099499579589599609619691009 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: HALK Cafe - I

osisa yaniliyorsun, haber oldukca olumlu bir haber. Suruncemede birsey yok. Banka uzlasmaya gidiyor.
    Bakalim karsi taraf kabul edecek mi, onlarin planlari nedir. Muhtemelen edecekler, jurili davaya gerek kalmayacak. TREND'in ve diger arkadaslarin dedigi negotiated settlement cikacak burdan.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    osisa yaniliyorsun, haber oldukca olumlu bir haber. Suruncemede birsey yok. Banka uzlasmaya gidiyor.
    Bakalim karsi taraf kabul edecek mi, onlarin planlari nedir. Muhtemelen edecekler, jurili davaya gerek kalmayacak. TREND'in ve diger arkadaslarin dedigi negotiated settlement cikacak burdan.
    İnşallah bahsettiğin gibi olur, ben yoruldum artık hevesimizin kursağımızda kalmasından , taşıma yüküm çok ağır beni çok yıpratıyor.

Uzlaşma için bankanın piyasa değerini oldukça düşük göstermeleri, alınacak ceza için önemli değilmi?

Peki bu bu derece önemli ise 3 marta kadar hisseyi baskılamazmı "aşağı yönlü"..

Sonuçta mahkeme günü verilecek verilerde hissenin güncel piyasa değerinden bahsedilmeyecekmi?

Hata yaptin maalesef orda. Cok iyi yerlerden mallandin, ama isin icine kredi girince olay stresli oldu. KIZILDAG'in dedigi gibi araci kurumun kredisi yerine bankadan kredi cekip kullanmak cok daha mantikli boyle durumlarda.

4. Osisa yarın 6,55 leri veririm. 6,85 üstü kapanışlar önemli. Velevki 7,48 3 gün kapatsın asıl alım oradan sonra daha güvenli.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hata yaptin maalesef orda. Cok iyi yerlerden mallandin, ama isin icine kredi girince olay stresli oldu. KIZILDAG'in dedigi gibi araci kurumun kredisi yerine bankadan kredi cekip kullanmak cok daha mantikli boyle durumlarda.
    Borsada 23 . yılım...

21 yıl kredili mal taşımadım, son iki yılımda kredili taşıma yapıyorum. Güzel kazançlar elde ettim doğru zamanlama ile.

Bundaki kredim yüzde 20 ana mala oranla.

Hisse miktarım fazla , yoksa kredili maldan rahatsız değilim, satsam yine her yeri kar...

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    8 yılda hiç yoksa bu yöntemi 12 kez uyguladım. Kurum kredisi deniz suyu içmek gibidir. Anında fazlasını kusturur. Hatta banka ile çalışmak daha mantıklı.

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Osisa yarın 6,55 leri veririm. 6,85 üstü kapanışlar önemli. Velevki 7,48 3 gün kapatsın asıl alım oradan sonra daha güvenli.
    Sayın Kızıldağ tam askıda kaldı hisse dünde konuştuk seninle bana göre artık önünde direnç felan yok, 7 üzeri hiç bir yer direnç değil yeterki oraları görsün...
    Ama çok zayıf ve güçsüz..
    Bugün bile bütün pasif emirlerim geldi, 6,59/6,58... bugün aldıklarımı 6,57 den satttırdılar bana..

Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Borsada 23 . yılım...

21 yıl kredili mal taşımadım, son iki yılımda kredili taşıma yapıyorum. Güzel kazançlar elde ettim doğru zamanlama ile.

Bundaki kredim yüzde 20 ana mala oranla.

Hisse miktarım fazla , yoksa kredili maldan rahatsız değilim, satsam yine her yeri kar...

Ne bileyim, biraz stres yaptin gibime geldi kredilerden dolayi. Ben SPK'dan 6 ay yasak yemistim su aciga alislardan, kredilerden, zarttan zurttan. Bulasmam, onun stresine hicbir zaman degmedi. O kadar islem yapiyorum, sene sonu bir bakiyorum temerrutu faizi osu busu cikinca %30 kazanmisim. Hisse %90 gitmis zaten!

Sayfa 959/1032 İlkİlk ... 4598599099499579589599609619691009 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •