Sayfa 644/996 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Serbest Fon için
    Kendi kararın üstadım ama piyasalar oturmadan ben biraz temkinli yaklaşırdım.. Özellikle fon olayı şu an inan bana en riskli yatırım aracı bana göre..

2.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Twitterda bizim F16 lar suriyeyi bombalıyor diye yazıyor. Hava sahası açıldımı acaba
    Hava sahası açık değilmiydi zaten..Uçaklar hava savunma sistemleri nedeniyle kullanılmıyordu..

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Hava sahası açık değilmiydi zaten..Uçaklar hava savunma sistemleri nedeniyle kullanılmıyordu..
    Doğru hava savunma sistemi demek istemiştim.

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Kendi kararın üstadım ama piyasalar oturmadan ben biraz temkinli yaklaşırdım.. Özellikle fon olayı şu an inan bana en riskli yatırım aracı bana göre..
    Doğru pek giresim yok zaten.

5. F16 lar sınırı geçmeden güdümlü füze atıyor yanlış hatırlamıyorsam 110 km menzili var

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by fonadam Yazıyı Oku
    F16 lar sınırı geçmeden güdümlü füze atıyor yanlış hatırlamıyorsam 110 km menzili var

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu olabilir..Esede verilen süre bu gece itibariyle doldu yanlış hatırlamıyorsam..

7. Fon işi bir çoğumuza kabak tadı verdi.Amaç ekran takip etmemek akşam yastığa rahat kafa koymaktı.Son bir iki haftadır yaşananlarda günlük üzüntülere ek birde fon performanslarına üzüldük.Şuan forumda yerden yere vurulsada kriz zamnında en iyi performansı sergileyen fon ACC.Yerden yere vurduk ama hisse senedi fonları geçtim içinde %15 hisse senedi bulunduran değişkenlerden bile iyi performans sergiledi.Kazanmasada pörtföyü korumayı başardı.Yükselen piyasada her fon para kazanır ama ülkemiz borsasında en kötüye yakın olan bir dönemde bu performansı tebrik etmek gerekir.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by PEMFIGUS Yazıyı Oku
    Farkındayım. IAR a bakınca yıllık performansının %134 olduğunu görüyorum. Söylediğiniz gibi cuma günü %4,5 gerilediyse %129 cviarı getiri demek. Bu performansın yarısını 5 sene yapmış olsa benim için yeterli olur. Konuşalım bakalım, tanıyalım arkadaşları
    Ben bu fonu birkaç hafta önce sormuştum özel fonmuş dışarıdan girilemiyormuş. Benimde dikkatimi çekmişti ama almadılar.

Sayfa 644/996 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •