Sayfa 643/996 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by PEMFIGUS Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Nitelikli yatırımcı işi bana göre avantaj. Yatırımcının ayağına kadar gidip bireysel brifing bile verebiliyorlar. Fon yöneticisi ile tanışma ve kargamı değilmi test edebilme fırsatınız da olabiliyor. Tabi burada kargayı gözünden tanıyabilme yeteneğiniz varsa ya da karga-kartal ayırımı yapabiliyorsanız extra avantaj demek. Vergi ve fon yönetim ücreti handikaplarınız olsada adamların işi bu, sizde belirli bir bedel karşılığı olarak kendi zamanınızı satın olmuş oluyorsunuz. Özellikle de zamanınız değerliyse.. Yanlışmı düşünüyorum bilemiyorum ama kendi adıma düşüncem bu. Saygılar.
    Portföy yöneticileri para kazandırmak zorunda. Belli bir hedefleri var. O hedefi geçtiği zaman yüzde 20 performans pirimi alırlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Yasyas Yazıyı Oku
    Trump, "Tedavi gören 22 hastamız var. Hayatını kaybeden kişi 50'li yaşlarının sonunda bir kadındı; ABD'de daha fazla Koronavirüs vakası görülmesi olası"

Aft ve yay gibi fonlara giriş için beklemek daha doğru diye düşünüyorum ytd
    Bu fonlara yönelecekler için yurtdışı endekslerin durumu ile ilgili bir grafik atmıştım ama maalesef..Parlatan neyi parlattığını, alan neyi aldığını bilsin diye..Bizene bundan diyenler var.. Amaç farklı, bunuda biliyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Portföy yöneticileri para kazandırmak zorunda. Belli bir hedefleri var. O hedefi geçtiği zaman yüzde 20 performans pirimi alırlar.
    Farkındayım. IAR a bakınca yıllık performansının %134 olduğunu görüyorum. Söylediğiniz gibi cuma günü %4,5 gerilediyse %129 cviarı getiri demek. Bu performansın yarısını 5 sene yapmış olsa benim için yeterli olur. Konuşalım bakalım, tanıyalım arkadaşları

4.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Pazartesi bir miktar alayımmı diye halen düşünüyorum.
    Serbest fon için mi, hisse için mi..

5. Aft imiş yay mış bana mantıklı gelmiyor. Bist fonları daha mantıklı
     Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Bu fonlara yönelecekler için yurtdışı endekslerin durumu ile ilgili bir grafik atmıştım ama maalesef..Parlatan neyi parlattığını, alan neyi aldığını bilsin diye..Bizene bundan diyenler var.. Amaç farklı, bunuda biliyorum..
    VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Serbest fon için mi, hisse için mi..
    Serbest Fon için

7.  Alıntı Originally Posted by fonadam Yazıyı Oku
    Aft imiş yay mış bana mantıklı gelmiyor. Bist fonları daha mantıklı

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kendi önlerindeki hallettiler, bi bunlar kaldıydı..😊
    Yatırımcı arayış içinde üstadım, ama ana kural, neye ne zaman yatırım yapacağını az çok analiz edip yatırım yapmak..Ama körebe oyunu zannediyorlar piyasayı..Şüphe duyuyorum değilim hani yatırımı sözde mi yapıyorlar diye de 🙄

Twitterda bizim F16 lar suriyeyi bombalıyor diye yazıyor. Hava sahası açıldımı acaba

Sayfa 643/996 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •