Sayfa 117/500 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 929 - 936 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1. Herkese merhaba

FK: 23.00

PD/DD: 1,01

Kar:1.1M

Ben bu hisseye yatırım yapmak istiyorum. Neden yapayım?

Varmı bir üstat bu kadar yüksek FK varken ky bu şirkete neden yatırım yapsın.

şirketin ileriye dönük bir beklentisimi fiyatlanıyor.

2. Arkadaşlar sakin olun lütfen.

Yeri geldiğinde spekte yorum yapacak ky da, teknikçide.

Birileri bu hisse bu fiyata gidecek diye hisseyi elinizde tutmayın yada birileri hisseyi yerden yere vurduğu için malınızı satmayın.

Herkes helal parasıyla çoluk çocuğunun rıskını ortaya koyarak karınca kararınca bişeyler yapmaya çalışıyor. Vebal almaya değmez.

Olay şahsileşirse bu iş uzar gider.

Herkese bol kazançlar.

ne alırsanız alın 1 koyup 10 alın inşallah.

3. 2.77 kanal direnciyken suan destek konumunda.277 altina sarkmazsa actigi yeni kanalda devam eder.

LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...

4.  Alıntı Originally Posted by Barpezko Yazıyı Oku
    Herkese merhaba

FK: 23.00

PD/DD: 1,01

Kar:1.1M

Ben bu hisseye yatırım yapmak istiyorum. Neden yapayım?

Varmı bir üstat bu kadar yüksek FK varken ky bu şirkete neden yatırım yapsın.

şirketin ileriye dönük bir beklentisimi fiyatlanıyor.
    OYAK yatirim 1.20 ile 1.60 arası depoyu fulledi şimdi kalktı daha doğmamış çocuğa bez biçti hisseye 4.70 hedef fiyat koydu. dur hele OYAK yatirim hele bir şirket 6. Aylıklarını açıklasın bakalım nekadar kar açıklayacak, neden bukadar acelecisin. ..
    Genelde boyle durumlarda Bu gazla araci kurumlar topladıkları malı küçük yatırımcinin eline verir. Artık küçük yatırımcı da şirket kar edecekte de o ettiği karı ortaklarla paylaşacakta hissenin fiyatı yükselecek diye senelerce bekler durur. OYAK Yatırımın elindeki malın maliyeti masumun 1.50 arkadaşlar geriye dönük takas lara bakın görürsünüz. OYAK bu saatten sonra verir gazı
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Yaw buraya gidecek şuraya çıkacak diyip duruyoruz.asıl bir gerçek var bu şirketin sahibi hırsız,yalancı,sahtekar.bunu hiç ama hiç unutmayın.ondan sonra hisse alacaksanız alın tutacaksanız tutun.karşınızdaki sizin gibi bir insan sıfatı olan biri değil.

6.  Alıntı Originally Posted by justjust Yazıyı Oku
    Yaw buraya gidecek şuraya çıkacak diyip duruyoruz.asıl bir gerçek var bu şirketin sahibi hırsız,yalancı,sahtekar.bunu hiç ama hiç unutmayın.ondan sonra hisse alacaksanız alın tutacaksanız tutun.karşınızdaki sizin gibi bir insan sıfatı olan biri değil.
    2012 de yüzde 200 bedelli ile küçük yatırımcının cebindeki paraya kesık atmaları bunun en iyi örneğidir demeyi unutmuşsun kardeşim. Ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by Lazoglu73 Yazıyı Oku
    OYAK yatirim 1.20 ile 1.60 arası depoyu fulledi şimdi kalktı daha doğmamış çocuğa bez biçti hisseye 4.70 hedef fiyat koydu. dur hele OYAK yatirim hele bir şirket 6. Aylıklarını açıklasın bakalım nekadar kar açıklayacak, neden bukadar acelecisin. ..
    Genelde boyle durumlarda Bu gazla araci kurumlar topladıkları malı küçük yatırımcinin eline verir. Artık küçük yatırımcı da şirket kar edecekte de o ettiği karı ortaklarla paylaşacakta hissenin fiyatı yükselecek diye senelerce bekler durur. OYAK Yatırımın elindeki malın maliyeti masumun 1.50 arkadaşlar geriye dönük takas lara bakın görürsünüz. OYAK bu saatten sonra verir gazı
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Tahtayla işi bittiği günde vermiş olduğumuz 4.70 hedef fiyatı, yan yattı çamura battı, kıl oldu yün oldu deyip x.xx fiyata revize ediyoruz tüm yatırımcılarımıza KUCAK dolusu sevgiler der basar gider.

8. Bu gün spk ya güzel bir mektup yazacağım.
    Şirketi arayıp bilgi istiyoruz şirket yetkilileri bize bilgi vermekten kaçınıyor neymiş efendim oyak yatırımın kendi değerlendirmesi imiş firmayı baglamazmis ama oyarım raporundaki ifadeler öyle demiyor bal gibide oyak içeriden bilgi almış, firma yetkilileri artık spk ya derdinizi anlatırsınız.
    Yok öyle içeriden öğrenenlerin ticaretini yapmak. daha önce yaşadıklarımızi bu sefer baskalari yasamsin. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 117/500 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •