Sayfa 48/313 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 377 - 384 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1. Ağam işini biliyon sen...ufaktan ufaktan giderim yoluma diyosun...

2. Hadi ağam bir tavan yakışır sana

3. Endekse ve dolara rağmen 5,8X'leri destek yapma yolunda hızla ilerliyoruz.Geçen sene 5 lira iken 2,5 lira hedef veren forum soytarılarına kapak olsun.

Artık bu yükselişin sefasını sürmek bizim hakkımız.
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

4.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Endekse ve dolara rağmen 5,8X'leri destek yapma yolunda hızla ilerliyoruz.Geçen sene 5 lira iken 2,5 lira hedef veren forum soytarılarına kapak olsun.

Artık bu yükselişin sefasını sürmek bizim hakkımız.
    Tebrikler...

5. Bu haftayı 5.50 bile kapatabilirsek bence güzel olur...zaten endeksin dönüşünde hareket bekliyordum bende...diğer hisselerden kârlı satış yapanlar yavaş yavaş gelir buralara...

6. Haftasonu olmuş,bir şeyler karalayalım...Forum hissedeki hareketlere göre çok sessiz.Biraz uzun vadeli analiz yazalım.

Şirketi baştan sona,üretim yapan makinelere yaptıkları yatırım ile yenilediler.Ve bu yatırım,2016 yılında tamamlandı.2016 bir bakıma test üretimi yılıydı.2016 içerisinde dönen siparişler falan muhtemelen bunun ifadesi idi.Bu süreç kapandı.Yaptıkları yatırımın meyvesini 2017 ilk çeyrekte gördük.Satış maliyetlerini yaptıkları bu yatırım aşağı çekmiş olmalı.Sadece yapılanlar bunla sınırlı değil.Arge'ye de önem veriyorlar.Daha önce bu iki konu ile ilgili bir bilgi paylaşmıştık:

http://www.hisse.net/topluluk/showth...074#post268074

Yani bir bakıma kabuk değiştirdiler diyebiliriz...Kendilerini baştan kurdular.Yenilenmeye de devam edecekler.

Peki siz ,bu yenilemenin eski ciroyu aratacağını mı düşünüyorsunuz?Artıracağını mı?

Muhtemelen ikincisi.Ve bu artık öngürülebilir hale geldi bizim için.Yani çok öyle kafa yormaya gerek yok.Eur/Usd paritesinin arttığını da bir yana yazarsak,en azından ciroyu kafamıza takmamıza gerek yok.

Bazen şirketlerin büyümesi çok önemsenir.Bu şirketin önceliği artık yeni iş anlaşmaları kurmak olmalı...

Fuarlara katılmasının,başka küçük iştirakler yoluyla yurtdışı yatırımlarının amacı bu gibi dursada...Ortada sanki net bir sonuç yok.

Her şey hazır.Şirket yeterince ucuz.

10 sene öncesinde de tl bazlı aynı değerleri görüyordu...Ondan ucuz...

Şu anda kurmak isteseniz,bırakın kurmayı arsasını almak isteseniz...En az,ederinin 5 katını ödemelisiniz...Ondan ucuz...

Eksik olan büyüme potansiyelini ispatlaması.Ben bunu 2017 senesi içinde becerebileceğini düşünüyorum.İlk 15 ay önce bu hisseyi almaya başladığımda da buna inanıyordum.İnanmaya da devam ediyorum.

Hadddini aşan zıttına döner diye bir deyim var borsada.Bu yıl içinde ne kadar baskılanırsa,o kadar artacağı anlamına geliyor bizim hissemiz için.
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

7. Oluşturulan yapay fiyat hareketlerini bir tarafa bırakırsak...Aşağı hareketlerin çok sınırlı ama yukarı yönlü yükselişlerin güçlü olduğu bir dönem , endeks 90.000'in aşağısına sarkmadığı müddetçe sürecek gibi duruyor.Ki kaldı ki ben 2017 - 2021 arasında borsada yükseliş bekliyorum.

Mutlu pazarlar.
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

Sayfa 48/313 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •