birileri %5 gecer diye aklnız cıkıyor inşallah hakkınızdan gelen biriçıkarda sizi sürüm sürüm süründürür
birileri %5 gecer diye aklnız cıkıyor inşallah hakkınızdan gelen biriçıkarda sizi sürüm sürüm süründürür
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Bir şirketin heralde fabrikası yansa bu kadar kötü imaj bırakır,kendi şirketi hissesinden 100 bin adet alsa hem kahraman olacak dua alacak hemde helal olsun dedirtecek reklam yapacak ama nerde....sembolikte olsa kara günde yaklasık 2500 adet alan yönetim kurulu üyesine teşekkür ederiz.
Yazdıklarım hayali kendi düşüncelerimdir;asla yatırım tavsiyesi olamaz....
yabancı da lanet olsun dedi ve satıyor.. bencede lanet olsun
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
satmıyorum lo satmıyorum
karakter tahta sahibi ve şirkette olmayan bir sey tekrar tekrar teyit ettik
bu kadar tepkisiz kalan başka hisse yok inanılır gibi değil,bitane mi paralı adam yok herkes mi aç ?
Yazdıklarım hayali kendi düşüncelerimdir;asla yatırım tavsiyesi olamaz....
açız![]()
Yer İmleri