Originally Posted by
emirler
Temmuz ağustos aylarında kanalın üst bandını göreceğini düşünüyorum.
sayarken daha çok kapanış nerede oldu ona bakarım. normal sayımlarımda hala pembe 3 bitmiş yada en126 larda bitecek. şu an ya pembe 4 için iniyoruz yani pembe 4 ü işliyoruz bitip bitmediğini şu an söyleyemem. pembe 5 için çıkacağız.pembe 4 bittiğinde
bu normal sayımım. fakat
birde altarnatif sayım olarak baktığımızda adı diyagonal. diyagonal larda 3-3-3-3-3 üçlük yapıda 5 dalgadan oluştuğu için dikkat diyagonal en tepede artık çıkışın bitiş işaretidir. o nedenle 5 lerde diyagonal oluşabilir. Dikkat kelimesi ona işaret ediyor.
diagonalin abc şeklinde ilk dalgası 124binde bitti.yani 1 ci dalga şimdi yine abc şeklinde 2 ci düşen dalgasındayız.
25 yıllık oluşan çıkışı çok kısa zamanda bitirmişsiniz diyenler var. Ben böyle yoğurdu yiyorum. İllaki uzun sürer diye de düşünmüyorum. Baştan söylüyorum hissiyatlarımla sayıyorum, kitabi olması içinde uğraşmıyorum. Artı alım satımlarımı da ew ye göre yapmıyorum. ew sayımları illaki insanı yanıltır. Bugün doğru görürsün, hatta 1 yıllık sayımlarını doğru görürsün, lakin ileride o sayımların farklılaştığınıda görürsün. Geçmişi sayarsın ama 10 yıl sonra o saydıklarını değiştirmek zorunda kalırsın. Daha önce sayımlar hakkında bir şeyler yazmıştım aynen geçerli.
Yer İmleri