Sayfa 683/1230 İlkİlk ... 1835836336736816826836846856937337831183 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    altinda ben de 1900 ustunu bekliyorum.

2020 sonunda 1900 kalabilir ona birsey diyemem ama
    ons tarihi zirvesini gectiginde gazla bile gider biraz.
    para da basiliyor zaten.
    Jim Rickards (@JamesGRickards) tam piyasa çöküşünde altının dolar M3/M1 oranı kadar yükselmesini bekliyor. Şimdilerde bu oran sanırım 10-12 filan. Ama öyle bir çöküş olursa yaşanacaklar yazıyla ya da sözle anlatılmaz.Umarım yaşamayız da.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Faydalananlar olduğunu gördükçe yazma motivasyonu artıyor...ama ya faydalı olduğumuz kişi satışı az, ya da para isteriz diye korkuyorlar halbuki tüyoyu daha önce vermiştim...ne zaman, kurs eğitim vs derim..o zaman arkanıza bakmadan kaçın..işler kesat demektir bu durumda

Bir de şu hedge olayına yanarım...şu son büyük düşüşte belki 3-5 kişi portföy hedge yapmıştır...Hedge öğrenmek için biraz zaman
    harcayan kişi sayısı da 10-15 i geçmez herhalde.

3-4 bin tl para ayırıp. 1 kontrattan fazla poz açmamak üzere çok güzel bşr canlı eğitim süreci geçirilebilir...3-4 sene boyunca 1 kontratla takılır, çok da güzel işi öğrenirsin.
    Sn Cautionary, gerek burada gerekse twitter'da paylaşımlarınızı ve öngörülerinizi zevkle takip ediyorum. Beklentileriniz, tahminleriniz birçok piyasa uzmanından daha tutarlı. Teşekkürler, selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by zagos Yazıyı Oku
    Sn Cautionary, gerek burada gerekse twitter'da paylaşımlarınızı ve öngörülerinizi zevkle takip ediyorum. Beklentileriniz, tahminleriniz birçok piyasa uzmanından daha tutarlı. Teşekkürler, selamlar.
    Cautionary Twitter adresi nedir? Acaba

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Sayın cauti,
    Pegasus bilanço değerlendirmenizi merakla bekliyorum. F/K 4.30 oldu. Göremediğimiz bir şeyler mi var?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. arkadaşlar olası bir Corona hikayesi ile tüm dünyada turizm faaliyetlerinde tarihi bir daralma ihtimali varken hava yolu şirketlerine karşı olan bu motivasyonunuz sebebi nedir, ben mi bir şey kaçırıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by delpiero7474 Yazıyı Oku
    Cautionary Twitter adresi nedir? Acaba

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İmzamda var.... @cautionary53....beğendiğiniz twitleri like yerine retweet ederseniz daha çok kişi faydalanacaktır
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by zagos Yazıyı Oku
    21 yıl boyunca bu forumda, aynı isimle yazdım..2012 den beri twitter da olsam da, aktif bir şekilde 2-3 aydır yazıyorum...yani twitter da yeni sayılırım..bu nedenle dm yoluyla ya da buradan özel mesaj ile görüş ve önerilerinize açığım.

Faydalı oluyorsa, ne mutlu bana,
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 683/1230 İlkİlk ... 1835836336736816826836846856937337831183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •