Sayfa 689/1230 İlkİlk ... 1895896396796876886896906916997397891189 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Antalyada iga’cılar istekli diye biliyorum. Hesabı orasız yapmak daha rasyonel olur. Orası olursa kaymağı olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İga önce İstanbul u adam gibi işletsin...gün gelir iktidarlar değişir, sonra yalvar yakar ortak almaya çalışır tav ı...ama dediğim gibi alamasa bile, ölmüş eşek kurttan Korkmaz mantığı gereği bu fiyatlardan gözümü kapar kademe kademe alırım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu gözler neler gördü...gaza gelmemek ve uzun vade yatırıma odaklanmak lazım...abartıların çağındayız..herşeyi abartıyoruz, sağduyuyu kaybetmemek lazım.
    Tabiki üstad,sayenizde uzun vade yatırımı öğrenmeye çalışıyoruz.

Ancak poz açmak için ortamın pahalı olduğunu düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by mail2uye Yazıyı Oku
    Adam zaten itiraf etti.
    Benim zengin olmamdaki en buyuk iki faktor ABD de dogmus ve ABD sirketlerine yatirim yapmis olmam ve yeterince uzun yasamam dedi.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Adam zaten itiraf etti.
    Benim zengin olmamdaki en buyuk iki faktor ABD de dogmus ve ABD sirketlerine yatirim yapmis olmam ve yeterince uzun yasamam dedi.
    Syg,
    Adam kasaya oturmuş amerikaya sürekli kazanıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. emlak sayfasi var ama ben sizlerin gorusunu almak istiyorum o yuzden buraya yaziyorum kusura bakmayin arkadaslar .
    simdi ben ev bakiyorum bu aralar.
    fakat buyuksehirde yildim resmen.
    adam eve 650 k istiyor balkonu nerede dedigimde adeta kis bahcesi nerede demisim gibi yuzume bakiyor
    2 arti 1 olur mu diyor bi bakalim neden olmasin diyorum birinde baktim camasir makinesi koyacak yer yok nereye koyacagiz dedim yatak odasina koyuyordu eski oturan dedi. olur mu dedim olur abi dedi
    birine bakalim dedik hanimla ikimiz mutfaga ayni anda bakamadik cunki sigamadik....
    sonra oturdum dusundum yav ben borca girecegim fakat icime sinen bir ev alamayacagim.
    memlekette 300 kya guzel evler var hem de sehrin en iyi mahallesi kiralara baktim 1100 ile 1400 arasi koymuslar ilana.
    ben 500 600 verince de 2000k kira getirisi olan bir ev almis olacagim.
    ustelik alirken de zorlanmamis olacagim.
    ilerde biraz daha para yapip onu satar buyuksehirden alirim mantigi da oldukca kafama yatiyor.
    ne dersiniz dostlar siz nasil yapiyorsunuz bu isleri.

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    emlak sayfasi var ama ben sizlerin gorusunu almak istiyorum o yuzden buraya yaziyorum kusura bakmayin arkadaslar .
    simdi ben ev bakiyorum bu aralar.
    fakat buyuksehirde yildim resmen.
    adam eve 650 k istiyor balkonu nerede dedigimde adeta kis bahcesi nerede demisim gibi yuzume bakiyor
    2 arti 1 olur mu diyor bi bakalim neden olmasin diyorum birinde baktim camasir makinesi koyacak yer yok nereye koyacagiz dedim yatak odasina koyuyordu eski oturan dedi. olur mu dedim olur abi dedi
    birine bakalim dedik hanimla ikimiz mutfaga ayni anda bakamadik cunki sigamadik....
    sonra oturdum dusundum yav ben borca girecegim fakat icime sinen bir ev alamayacagim.
    memlekette 300 kya guzel evler var hem de sehrin en iyi mahallesi kiralara baktim 1100 ile 1400 arasi koymuslar ilana.
    ben 500 600 verince de 2000k kira getirisi olan bir ev almis olacagim.
    ustelik alirken de zorlanmamis olacagim.
    ilerde biraz daha para yapip onu satar buyuksehirden alirim mantigi da oldukca kafama yatiyor.
    ne dersiniz dostlar siz nasil yapiyorsunuz bu isleri.
    Bu işler 15 sene önce çok daha kolaydı...2008 krizi sonrası her geçen yıl zorlaştı...sadece ev mi, orta halli bir araba İçin bile 10 sene para biriktirmek gerekiyor artık.

Yani hemen her konuda zorluk aynı sayılır.

Benim önerim şu olur.,.çok büyük bir fırsat yoksa( kriz ortamı çok düşük fiyatlı fırsat ev vs), mümkün olduğunca fazla tasarruf edip, iyi yatırımlarla parayı büyütmeye çalışmak lazım...ev al, kiraya ver mantıklı değil artık. Ya da alayım, sonra satar, daha iyisini alırım vs zor işler...bu tür büyük alış verişler kendi içinde de risk barındırıyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Deva 286k net kâr açıkladı ama bu hengamede fazla bir etkisi olmaz gibi [emoji852]

SM-M205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Kûllî nefsin zâikatü'l-mevt...."

Sayfa 689/1230 İlkİlk ... 1895896396796876886896906916997397891189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •