Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2145 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by kraft Yazıyı Oku
    Değerlerme gelecek, değerlemeye göre Spk başvurusu yapılacak. Son 30 günlük fiyat ve adil fiyat SPK başvuru tarihine göre baz alınacak.
    Değerleme gelse dahi SPK.ya müracaat edemez
    Sebebi yeni tebliğin çıkmaması
    SPK.ya müracaat edebilmesi için ayrılma hakkının belli olması gerekir
    Ayrılma hakkı ise yeni tebligdeki esaslara göre belirlenecek.
    Bence tebliğ çıkmadan değerleme yayınlanmaz
    Birde şu husus gozardi ediliyor bir irade beyanı açıklandı mu mutlak olacak yani birleşme kararından heran vazgeçme kararınida alabilir ler buna engel bir durum yok.
    SPK.ya müracaat etse bile diyelim onaylandı SPK.ca genel kurulda bile onaylamiyarak vazgecebilirler.
    Hernekadar şahsi kanaatim vazgeçme ihtimalinin veya genel kurulda onaylanmama ihtimalinin zayıf olduğunu düşünüyorum ama bu borsa gecmisimde neler neler gördüm.
    Sagliklar

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Değerleme gelse dahi SPK.ya müracaat edemez
    Sebebi yeni tebliğin çıkmaması
    SPK.ya müracaat edebilmesi için ayrılma hakkının belli olması gerekir
    Ayrılma hakkı ise yeni tebligdeki esaslara göre belirlenecek.
    Bence tebliğ çıkmadan değerleme yayınlanmaz
    Birde şu husus gozardi ediliyor bir irade beyanı açıklandı mu mutlak olacak yani birleşme kararından heran vazgeçme kararınida alabilir ler buna engel bir durum yok.
    SPK.ya müracaat etse bile diyelim onaylandı SPK.ca genel kurulda bile onaylamiyarak vazgecebilirler.
    Hernekadar şahsi kanaatim vazgeçme ihtimalinin veya genel kurulda onaylanmama ihtimalinin zayıf olduğunu düşünüyorum ama bu borsa gecmisimde neler neler gördüm.
    Sagliklar
    Patron şirketi olsa, çıkarına uymadığı noktada birleşmeden vazgeçebilir.
    Yalnız İşbankası şişe grubunda böyle bir durum olmaz diye düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by kraft Yazıyı Oku
    Patron şirketi olsa, çıkarına uymadığı noktada birleşmeden vazgeçebilir.
    Yalnız İşbankası şişe grubunda böyle bir durum olmaz diye düşünüyorum.
    Bencede,aynı fikirdeyim ,
    Birleşmenin amacı tasarruf ,daha çok kar ve borsada derinlik değilki,o nedeni kimse yemez,
    Amaç malum chp nin işbank hisseleri,
    İşlerine gelen ve doğru olduğuna inandıkları yöntem demekki birleşmeki bu chp paylarıyla ilgili,zarar görmeyecekleri yada en az zararla atlatacakları yöntem olarak demekki şişe grubunda birleşme seçildi nedeni ticari dendi ama elbette ticari değil,

İş grubu koç sabancı vb. Aile şirketleri gibi olsa anlarımda öyle olmadığı için sahip aile değil ama yöneten tam kurumsal yönetip birleşcez dedikden sonra yok zararlı çıkıyormuşuz deyip neden vazgeçsin zaten daha ciddi zarar görme olasılığını sezdilerki birleşcez dediler,
    Adil değerleme adil değişim yada adil fiyat herneyse çıkacak adil değerlemede kimse zarar görmeyecekki,hisseler dönüşecek sadece ederlerinde dönüşcek inşallah,
    Ederinde şirket değerinde yada hisse değişimde kim zarar görecek,kimin cebinden oara çıkacak kimsenin,
    Ederinde değerlenen şirketlerin ederine gelmesinde piyasa zaten o görevi yapacak,
    Nasılki çimnetolardan bolu 2 tl idi öncesinde hareket başladı sonrasında değerleme geldi ,değişim oranıyla birlikde hissenin ederi 0.97 mardin oldu yani 5.1 lerde,

Bu seferde mardin oldukdan sonra aşşa basarlarsa diyorlar,
    Hisse 2 lerden 4.7 lere çıktı basmadıkar yukarı çektiler,sonra mardin değişim rakamı açıklandı birleşirse ya basarlarsa diyorlar,
    Birleşirse eğer ya basmayıp yukarı çekerlerse,yada 5.1 lerde tutarlarsa,
    Birleştikden sonra tahta iyice derinleşcek mardinde mesela satış öyle kolay olucakmı diyelim oldu alımda ozaman kolay olacak,
    Hep olumsuz hep olumsuz,
    2 tl lerde duran bekleyen bolu ne olduda 5.1 tl lik değerlemye ulaştı.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •