Sayfa 979/1001 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

İtalya'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı bugün 168 kişi daha artarak 631'e yükseldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Bir türlü var diyemiyorlar.

Olmadı ama kesin bir yerlerde bir şey olmuştur.
    Virüs ile mücadele için IMF nin ciddi miktarlarda kredi verebileceği gibi bir söylenti var. Doğru mu bilinmez ama eğer doğru ise sağlık bakanının itirafları ishale dönebilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,716
    Buyur buradan yak!MEB de geldi sıra Hazine bakanında
    Koronavirüs tedbirleri kapsamında okullarımızdaki eğitim sürecinin planlanması hususunda Sağlık Bakanlığı ile değerlendirmelerimiz devam etmektedir.

Okulların tatil takvimiyle ilgili resmî kaynaklar dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ediyorum.
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sputnik : Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın birazdan açıklama yapacağı bildirildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık bakanlığı : Hudut ve sahil çalışanlarının izinleri ikinci Emre kadar iptal edildi

Sağlık bakanı : Akşam saatlerinde corono virüs şüphesiyle başvuran bir vatandaşımızın test sonucu pozitif çıkmıştır

Sağlık bakanı : Hastane mahremiyeti icin detaylı bilgi vermiyoruz .

Sağlık bakanı hastalığın hangi şehirde olduğu hakkındaki soruya cevap vermek istemedi

Sayfa 979/1001 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •