Thy tahran-istanbul uçaðý korona þüphesi ile ankara'ya indi: Ht
Thy tahran-istanbul uçaðý korona þüphesi ile ankara'ya indi: Ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
12'si iran'ýn kum bölgesinden olmak üzere 17 yolcuda koronavirüs þüphesi var. Uçaktaki yolcular ankara'da karantina altýna alýnacak- cnn turk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Tahran’dan Ýstanbul’a uçan THY uçaðý, Saðlýk Bakanlýðýnýn isteði sonrasýnda rotasýný Ankara’ya çevirdi: Reuters
TRUMP: BAÞKANLIK SEÇÝMLERÝNÝ KAYBEDERSEM, HÝSSE SENEDÝ PÝYASALARINDA DAHA ÖNCE GÖRÜLMEMÝÞ BÜYÜK BÝR ÇÖKÜÞ YAÞANABÝLÝR
bir tane daha ...BEN OLMAZSAM OLMAZZZ...BANA OY VERÝNNN ...
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ben de endeks niye yine .....þ gibi oldu dedim!!!!
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
Ýranla kapýlar kapatýlmadý mý yahu!!!
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
*saðlýk bakahný koca: Uçaktaki 132 yolcu ve mürettebat 14 gün karantinaya alýnacak
Yer Ýmleri