Sayfa 146/705 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Yuh 8.80 mi açıldı ne oldu corona sanki samandıra da mı göründü sanki

2. Cehennemin dibinde yer arıyor kendine...Daha nereye inebilirim daha nerelere kadar gidebilirim...

3. Bu gün elimden geldiğince maliyet düşürdüm.

4.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Bu gün elimden geldiğince maliyet düşürdüm.
    Maalesef ben düşüremiyorum. Artık beklemekten başka çare yok..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
    Bu iş tas,tarak işine döndü,önüne gelen satıyor,sattıkça hiç destek görmeden aşağıya salıyor,son dip bölünmeden sonra 5.99'du,bakalım orayı görecekmi,Koç,Moçunda içi boşmuş demekki,acaba diyorum onlardamı satıyor,normal fiatı 16,tepe 22 şimdi 8 sınırında.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Bu gün elimden geldiğince maliyet düşürdüm.
    10 altından çok az ilave yaptım,saldığı yere kadar beklemekte fayda var...ytd.

Alıntı Originally Posted by bababazil Yazıyı Oku
    değerli kardeşlerim bugün fener 984 milyon, gs 2 milyar 789 milyon, ts 665 milyon, bjk 824 milyon yani toplamda sportifler 5 milyar 262 milyon hacim yapmış. (az daha zorlasalar 4 büyükler 8 saatte '1 milyar dolar' gibi acaip bir meblağa vuracakmış!!!)
    bistteki günlük hacim 11 milyar ve bunun neredeyse yarısı fb, gs, bjk ve ts'den gelmiş.
    bu tüm zamanların rekoru!

1.5 milyon kişinin girip çıktığı, bunların 20 bin tanesinin tüm bist'in üçte ikisini elinde tuttuğu ve bu balinaların ekseriyetle diğer ufak balıkları yuttuğu veya kolunu bacağını kestirdiği gerçeğini göz önüne alırsak, kredi çekip, onun bunun gazıyla tepelerden sportiflere girecek olan ky arkadaşlarımızın çoğunun pişman olacağını söyleyebilirim. başka bir kardeş çıkıp benim yanıldığımı söyleyebilir ve haklı çıkabilir bu da onun görüşüdür.

imf'nin tüm değerleri dolar yerine elektronik para birimi sdr'ye endekslediği ve abd başkanlık seçimi akabinde dünya çapında tüm borsalarda dalgalanma beklenirken yakaladığımız son veya sondan bir önceki boğa piyasası olabilir. veya optimist düşünen başka bir arkadaşa göre olmayabilir.

amma ve lakin, önümüzdeki süreçte sadece fener değil, diğer sportiflerde de zirvelerden kağıda girecek olanlar dikkatli olmalılar.
    spek'in kafasındaki tek şey yıllarca alınteriyle biriktirdiğimiz paramızı cebimizden söküp almak. bu ibişe paranızı kaptırmayın!

bu arada dün en düşüğü 16.00 en yükseği 16.70 olmak üzere 356.000 lira açığa satış vardı.
    bugünkü grafiğe ulaşan kardeşimiz bi zahmet buraya atarsa ufkumuz açılır.
    sportif hisseler peşpeşe tava yaparken, patlamadan bir önceki gün tarihi rekor gelmişti.
    o gün tam 5 milyar!!! liralık hacim olmuştu sportiflerde.
    uyardık, çoğu kardeşimize dinletemedik.o sıralar ters indikatörümüz abd başkanlık seçiminden dolayı borsaların yıl sonuna kadar uçacağını filan yazıyordu.

corona olmasa başka bahane bulurlardı.
    sportifler bedelliyle ky'ı tokatlar, elindeki avucundakini söker alır. çünkü ky'nin taraftar guruplardan oluştuğunu bilir. yatırımcı değil bağışçı gözüyle görür. son 10 yılda dolar bazında nasıl çakıldıklarına bakan durumun vehametini anlar.
    ancak kısa vurkaçlarla speği zarara sokabilirsiniz.

daha buraya 'bedelliye girin, 50 olacak 100 olacak' diyenler gelecek. karşı çıkanları amatörlükle suçlayacaklar. hatta hakaret edecekler. ama sermaye arttırımı diye feryat edip sağa sola hakaretler yağdıracak olan bu üstadların çoğu kendisi bedelliye bulaşmayacak.
    nereden mi biliyorum?
    tarih tekerrürden ibarettir.

ben şahsen yeşil yaktığı gün fenere ufaktan girmeyi düşünüyorum. tabi ki kısa dönemlik.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Tamamı kafadan salladığım şahsi paylaşımlardır.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    10 altından çok az ilave yaptım,saldığı yere kadar beklemekte fayda var...ytd.
    yeşil yaktığı güne kadar bekleyebilirsin abicim. kaçmıyor kağıt
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Tamamı kafadan salladığım şahsi paylaşımlardır.

Sayfa 146/705 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •