Hayrani hocam kamet getirirmisiniz
Viop eksi ujjjjjjj
Hayrani hocam kamet getirirmisiniz
Viop eksi ujjjjjjj
Ben hep dipten alıp tepeden satan projeksiyoncu arkadaşımızı merak ettim.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
İsviçre frangi 6.66 su anda. 22 şubat'ta 6.25'mis. Yani %6 getirisi olmuş bu sürede, ama bilemezdik tabi.![]()
aynen öyle üstadım. dün yüzde onluk portföyü satmadığıma pişmanım. bi ara borsaya girmediğimiz her gün için ayrı pişmanlık yaşardık, şimdi de satmadığımız her gün için yaşıyoruz. yüzde on hisse fonda bile bunları düşünüyorsam 150 200 liralık portföyü olan ne yapsın? su testisi su yolunda kırılır misali, burada kazanılan, bir süre sonra burada çok daha fazlasıyla kaybediliyor. geçen hafta alım yaparken turkishbulls sitesi al vermemişti ama ben acele ettim. bundan sonra karar vermeden önce bu sitenin sinyallerinden yararlanacağım. en azından fikir vermesi için bu siteyi mutlaka inceleyin derim. sadece xu100 için değil, bir çoğumuzun aldığı xtkjs endeksi olmak üzere her türlü hisse ve endeksin sinyallerini buradan bulabilirsiniz.
https://www.turkishbulls.com/m/Signa...r&Ticker=XU100
Ustad cok guzel bir noktaya degindiniz
Yillardir dijital alim satim yoktu mecbur dolar mark alindi satildi
Simdi bankalar uzerinden istenilen alinip satilabiliyor
Ozellikle gecen sene japon yeninden cok para kaldirildi
Biz aliskanlik oldugundan dolar aliyoruz
Aslinda trende bakilip baskaca para birimleri alinabilir...
üstadım, yazdıklarından anladığım kadarıyla bu işleri bayağı iyi araştırdığı belliydi. ama şu ortamda kural mural işlemiyor gibi. mesela öğleden sonra sürpriz bir haber gelip virüsün aşısı bulundu dense neler olur? geçen de yazdım ya keşke sabah şunu alıp öğlen şöyle sattım gibi değil de, genel borsa durumuyla ilgili paylaşımlar yazsaydı güzel olurdu. farklı fikirlerden her zaman istifade etmek lazım.
Yer İmleri