Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7363 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: DOHOL - Doðan Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Biz yýkýyoruz da ne oluyor...sonumuz ayný...

Grafikteki koyu yeþile mi gelecek yoksa.yuhhh

Al..al..al...nereye kadar...
    Para kalmadý...aldýkça gömüyor pala..

SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ýstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alýntý Originally Posted by kçkytrmcý Yazýyý Oku
    Biz yýkýyoruz da ne oluyor...sonumuz ayný...

2 liradaki son alýþ fýrsatýný kaçýrýrsan buralardan almak zorunda kalýrsýn tabi..

3.  Alýntý Originally Posted by Seavoice Yazýyý Oku
    2 liradaki son alýþ fýrsatýný kaçýrýrsan buralardan almak zorunda kalýrsýn tabi..
    203 te sattý diye kaptýrdý malý diyorduk adama...

Affet bizi sayýn varyemez...

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ankara
    Gönderi
    4,006
    203 te sattý diye kaptýrdý malý diyorduk adama...

Affet bizi sayýn varyemez...

Abi,bende maldayým, mal gibi yakalandým.1.83-1.84 geri almýþtým.Malý kaptýrmaylým demiþtim.
    Dr. olduðum halde,Ýnanýn bende bu denli panik olacaðýný tahmin edemedim ve çok ayrýntýlý konuþmuþtuk.
    Önceki kuþ gribi domuz gribinde endekse bakmýþtýk.Panik geçtiðinde roketlemiþ.Bunda panik büyük oldu.Turizm kötü etkilenecek.
    Hepsini atlatýrýz.Doðan kasadaki döviz nedeniyle güvenli liman olarak görüyorum.Kardan zararým var.Bekleyeceðiz.
    Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...

Alýntý Originally Posted by varyemez Yazýyý Oku
    Abi,bende maldayým, mal gibi yakalandým.1.83-1.84 geri almýþtým.Malý kaptýrmaylým demiþtim.
    Dr. olduðum halde,Ýnanýn bende bu denli panik olacaðýný tahmin edemedim ve çok ayrýntýlý konuþmuþtuk.
    Önceki kuþ gribi domuz gribinde endekse bakmýþtýk.Panik geçtiðinde roketlemiþ.Bunda panik büyük oldu.Turizm kötü etkilenecek.
    Hepsini atlatýrýz.Doðan kasadaki döviz nedeniyle güvenli liman olarak görüyorum.Kardan zararým var.Bekleyeceðiz.
    Sayýn Varyemez,öncelikle helal olsun size.Yahu, daha önce kaðýdý sattým ama sonra aldým demiþtiniz. ( defalarca) Bu iþlerden para kazanmadým veya az bir kazanç elde ettim demenize raðmen bazý sinirleri fazlasýyla bozulmuþ arkadaþlar size ýsrarla "Yok yok kazandýn" demiþlerdi.Asýl amaçlarý beni eleþirmek.Çünkü ben 2 lirayý uygun görmüþtüm.Bana göre o zaman da öyleydi,þimdi de öyle.Ancak virus krizi çýkýnca ben ve benim gibi bir çok insan yanýldý.Aslýnda buna yanýlgý denmez.Olaðanüstü bir durumdan dolayý bütün dünyanýn borsalarý düþtü.Ayrýca bu arkadaþlar da yaptýklarý yorumlarýyla fena þekildi çuvalladýlar.Yani aslýnda hepimiz cuvalladýk.Ama bu zat-ý muhteremler "zeytinyaðý gibi üste çýkmaya çalýþýyorlar"Pes doðrusu! Fakat ,ben bu arkadaþlara üzülüyorum.Kredi ile birlikte iki defa kaybettiler.Sinirli halleri,ona buna sataþmalarýný anlýyorum.Ama,üzülmeyin arkadaþlar,borsa da kazanç bitmez.Yine kazanýrsýnýz.Þahsen benim ortalamam iki yýlda 1.10.Yani yine kar'dayým.Allahtan üç ay önce ev alacaðým diye diðer bütün kaðýtlarýmý satmýþtým.Ýnþallah bugün ,yarýn Doðan'ý alýr,beklemeye devam ederim.Siz daima dürüst davrandýnýz.Bravo...

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ýstanbul
    Gönderi
    4,014
    Biz yýkýyoruz da ne oluyor...sonumuz ayný...

gelmiþmi tam oturmamýþ sanki?

diðer bandla bakýnca vay amk diyorum son 6 yýlda alttaki kahve banda bu kadar yaklaþtýðý görülmemiþ.. yeter amk ya bu malý bu kadar kepaze etmeyin ey yönetim..

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •