Originally Posted by garibanca akant ne olacak bu işlerin sonu, fikrini alalım. kalmadı fikir ,komple teori ,olası al takke ver külah hiçbiri tutmuyor,patron ne derse o olacak gibi duruyor.
sen çok yaşa patron demek düşüyor bize..2 onur 2 endeks nerde durur.
Originally Posted by akant2017 sen çok yaşa patron demek düşüyor bize..2 onur 2 endeks nerde durur. Ben biraz dedim. Topa tutuldum. Bundan sonra demeyelim. Patron az yaşasada çok yaşasada biz karışmayalım derim.
Originally Posted by garibanca Ben biraz dedim. Topa tutuldum. Bundan sonra demeyelim. Patron az yaşasada çok yaşasada biz karışmayalım derim. bize çıkışı gösterisinde dua ederiz bol bol..
Originally Posted by akant2017 bize çıkışı gösterisinde dua ederiz bol bol.. Çıkışı göstermezsen ah mı edilir. Kesin öyledir.
Göstermezse
Originally Posted by garibanca Göstermezse aş takke ver külahsa ahım olsun.yok bu bir süreçse bu kadar çaba ve tekrar borsaya dönsede dönmesede benim taraftan helal olsun demek düşer.kendi adıma
Originally Posted by akant2017 sen çok yaşa patron demek düşüyor bize..2 onur 2 endeks nerde durur. Patrona çok yaşa diyeceğizde bu gidişle biz çok yaşayacakmıyız endeks 90 -95 arası kalır tahminim yağrın kuvvetli bir tepki alışı olur.
Forum Rules
Yer İmleri