Sayfa 23/910 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 7273 madde; 177 - 184 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1. Yönetim kurulu temettü vermek için karar aldı. Genel kurulun onaylaması lazım. Geçen yıl da Y. K. Temettü kararı almıştı. Ama Genel Kurul temettüyü onaylamadı. YTD

TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by akiloyunlari Yazıyı Oku
    Yönetim kurulu temettü vermek için karar aldı. Genel kurulun onaylaması lazım. Geçen yıl da Y. K. Temettü kararı almıştı. Ama Genel Kurul temettüyü onaylamadı. YTD

TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    onaylanmazsa 10 liraları yakar..ayrıca asıl büyük sorun yönetim.. o iş çözülmeli artık çok uzadı..ytd

3. TCELL - Türkcell

Bu kagıt belki 10 liraları yakabilir ancak geçici olur sonucta ciddi kar eden bir firma.Satan niye satıyor onu bulmak lazım.Zaten endekse göre bir senette aksi bir haber akışı yoksa satış neden olur anlamıyorum.Bu arada bu fiyatlardan temettü verirse verimlilik %7 olur

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. 8 lirayken de ciddi kar ediyordu..ayrıca her geçen sene kar rakamları azalıyor..ytd

5. 11.45 maliyetle girdim bu hissenin tersi cok kotu bile bile girdim catir catir veriyo valla

,,,

Alıntı Originally Posted by testere Yazıyı Oku
    11.45 maliyetle girdim bu hissenin tersi cok kotu bile bile girdim catir catir veriyo valla

,,,
    Destere kardeş, neden bu düştü derken sen çıktın... harbi neden düştü?

7.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Destere kardeş, neden bu düştü derken sen çıktın... harbi neden düştü?
    Valla agha kardesim biraz tcell zede olalim dedim hulkdan sattiklarimla buraya girdim bakalim hakkimiza hayirlisi😁😁😁sende varmi tcell

,,,

Alıntı Originally Posted by testere Yazıyı Oku
    Valla agha kardesim biraz tcell zede olalim dedim hulkdan sattiklarimla buraya girdim bakalim hakkimiza hayirlisi������sende varmi tcell

,,,
    Alacaktım. Ama iyiki almamamışım...
    Halkb yi boşaltın mı?

Sayfa 23/910 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •