Sayfa 202/1003 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Hepinizin eleştirileri başım üstüne borsadan anlamam anlamış olsam zaten buraya sormam bilakis sizlere yardımcı olmak için tavsiye de bulunurum. Ve 7.47 satar 5 den alır keyfime bakardım. Ya bana açıkça anlayacağım dilde yardımcı olsanız bilenler. Benim gibi bilmeyenler ki: 97 den beri borsadayım Rusya krizi dahil hepsini görüp evvelAllah batmadan çıktım. Hiç banka kağıdı almadım inancım gereği. sağlam temettüsü var dedim Göltaş Aldım 180 bin zarar ettim. İhlas aldım çürük batarsın bu kadar lot alınmaz dediler(30 kuruldan 650 bin lot) 250 bin kar yazdım. Şimdi Amerikan davası devlet Bankası dedik girdik. Ben bilen uzmanı arkadaşlara bura da Soruyor ve yazıyorum. Uzun vadeciyim Ayces de 5 yıl bekledim. Sabırsız diyenlere duyurulur. Gerçekten bilenler bana cevap yazsın. Yoksa benim gibiler değil Th kardeş sende lütfen bana net bilgi ver.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Sana çok yardımcı oluyoruz da anlamıyorsun. Kimseden tavsiye alma kimsenin aklıyla hareket etme diyoruz en doğru tavsiye ve yardım budur. Hissenin ne kadar düşeceğini ne kadar çıkacağını kimse bilemez, kimse bu konuda net bilgi veremez boşuna zorlamayın.

2. En azından baski biraz hafifledi gibi, haftalık kapanış iyi oldu.

Tabi hisseler sığ oldugu icin trade edenler anlık düşürüyor hisseleri.

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    evet devre kesici marjı azaldı iyi olmadı ama olası 80 bin salınımlarında karar alma süreleri olacak ve emniyet olarak kenarda duracak.
    iyi oldu iyi, yeşilken sinir bozucu ama birde gecen gun yasadigimiz düşüşleri düşünelim, ortam normale dönene kadar uygulamaları lazim.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Sana çok yardımcı oluyoruz da anlamıyorsun. Kimseden tavsiye alma kimsenin aklıyla hareket etme diyoruz en doğru tavsiye ve yardım budur. Hissenin ne kadar düşeceğini ne kadar çıkacağını kimse bilemez, kimse bu konuda net bilgi veremez boşuna zorlamayın.
    Pilavlı Kardeş teşekkür ederim. Bunları her yazımın altına yazıyorsun. Başka bir önemli bir Bilgin varsa yaz lütfen, yoksa ben seni anladım.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Brezilya devlet başkanında korona çıkmış ,geçen hafta sarı kafa onunla görüşmüş ..beyaz sarayda acil toplantı

Bahse varım bu habere en çok Melanie sevinmiştir
    Boyle bir haber gormedim. Artik iyice zivanasindan cikti bu is maalesef.

Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Pilavlı Kardeş teşekkür ederim. Bunları her yazımın altına yazıyorsun. Başka bir önemli bir Bilgin varsa yaz lütfen, yoksa ben seni anladım.
    En onemli bilgiyi vermis sana. Baska bir sorun varsa sen onu yaz bence TGT. Her yazinin ustune yazdigin "Yarin ne olur, ihlasla degistiryim mi, burdan satayim mi" haric. Bir zorla bakalim cikacak mi baska birsey.

Ne haftaydi be. Her taraftan tokatlandik. Cizas gibi oteki yanagimizi da cevirmemizi beklemediler. Cift elle tokatlamaya basladilar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Boyle bir haber gormedim. Artik iyice zivanasindan cikti bu is maalesef.
    https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...cikti-5678477/

Habertürkte alt yazı izledim .. yazılısı sözcüde 666

Sayfa 202/1003 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •