Sayfa 365/1002 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Viop - XIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,177
    Cumhur Ornek
    @scornek
    ·
    2d
    ��
    #Haber: #Trump doktorların kendisinde #koronavirüs belirtilerine rastlamadığını ancak yakın zamanda büyük ihtimalle test yaptıracağını söyledi.
    ��
    Trump says he most likely will be tested for coronavirus and it may happen fairly soon.
    Bear_Bull
    @BearBull26

2. Yavuz Dizdar virus işi suni köpürtülüyor diyordu.

Aynı ekip farklı programda Habertürk'de devam ediyor.

Roche kazanmış.
    Roche gerisi boş diye de söz vardı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Dow 10 gitmesi iyi olmadı...parça parça 3-5 günde aynı bu kadar gitse hem sağlıklı hem de çok etkili olurdu...

Hareketin hem de olağanüstü hal ilan edilmesinden sonra yasanmasi kan banyosunun kesinlikle bilmediğini gösteriyor...

El şeyiyle gerdek lafı vardır, dow'a bakıp tr almak aynı bu hesap...yanlış hesap ise paladan döner...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

4. İphone geldi Apple bir numara oldu.

Bir ilaç, kit veya sağlık ile ilgili bir şey satacak firma da yeni Apple olacak gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. 2 haftadır grafik cart curt görmüyordum twitterda yavaştan yine başladılar harıl harıl )
    YTD

Virüs işi fazla büyümeden kapanırsa bu yaşadıklarımız mutlaka bir plan çerçevesine oturtulacaktır. Şöyle planladılar, böyle yaptılar, parayı götürdüler, hedef Çin'di, hedef yaşlı nüfustu vs vs ...

Bana göre ise yaşanan panik gayet gerçek. İnsanoğlunun yaşama arzusunun ne kadar güçlü olduğu bir kez daha kanıtlandı... iletişim kanallarının hızı ile artık sadece bilginin değil korku, kaygı gibi duyguların da hızla aktarıldığı yeni bir dünyadayız.

Bakkalda dahi kolonya kalmamış. Yani kaybedecek şeyi yaşam konforu düşük olan insanlar dahi müthiş bir reaksiyon göstermiş. İnsanların sermaye piyasalarındaki davranışları, panik havası, her şeyi satma girişimleri gayet gerçek diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    DowF 22' yakın ortalama biraz shortlandık..
    Bu biraz shortlarımız 22,8 stop oldu..

8. Dün geceden itibaren sırasıyla yazdıklarım;
    1. Fed varlık alımı yapacaksa düşüş bitti dedim

2. Borsa açılışta eksi açtı, anladım yukarı kopacağını, hemen 51.45 ten bim uzunları kapattım, çünkü borsa düşerken düşmeyip çıkmıştı. Bu tip hisseler borsa çılışa geçince belli bir süre yatay takılır. Dediğim gibide oldu bim yüzde 3 düştü [emoji4]

3. Aselsanda 24.40 ile 26.00 arasında 3 uzun , 2 kısa pozisyon ile 900 TL kazandım. Ve seans kapanmadan önce 25.45 den 4 adet uzun pozisyon açtım.

4. Altının çok pahalı olduğunu ve almanın mantıklı olmadığını yazdım. Gördük ki doğruymuş. Göçtü resmen.

5. Bizim borsamız göçecek diyen arkadaşlara, buraların dip olduğunu, bugün yapılan hareketin tamamen dip çalışması olduğunu ve bir süre yatay piyasa yaşayacağımızı söyledim. Muhtemelen 106000-99000 arasında

6. Dow un dip yaptığını ve ilk hedefin 23700 ler olduğunu ve 23700 ile 21700 arasında bi süre yatay hareket eder demiştim. Dow 23200 kapandı. Pazartesi 23700 leri görüp döner büyük ihtimalle.

Son olarak, burada ben bunu demiştim, ben bildim gibi şeyler söylemiyorum. Her şeye mantıklı ve tekniğe göre cevap veriyorum. Duygularımla değil, mantığımla hareket ediyorum

Sayfa 365/1002 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •