Bist flat idik zaten, Dow dahil tüm piyasalarda ve ürünlerde full flat olduk, nakitteyiz Dolar + TL..
Bist flat idik zaten, Dow dahil tüm piyasalarda ve ürünlerde full flat olduk, nakitteyiz Dolar + TL..
Sizin paranýzý alýp bana maaþ ödeyen adamýn ordinosunu yazýyorum siz hala kendi aklýnýzý beðeniyorsunuz. Ben hep burada kalýrým fakat sizin paranýz bitiverir. Sizin tarzýnýzda yazan bir arkadaþ vardý, belki akýllanýr diye Ocak ayýndan bu yana elimizi okudum, öyle esnetilebilir cinsinden deðil, net olarak okudum ordinolarý.
Hiç yapmadýðýmý þeyi yaptým, saat farký yüzünden geride kaldý diye son iki mesajý silip tekrar gönderdim seans saatinden önce.
Sonuç; bir defa denedi, sonra bir defa daha denedi, bir ümit deyip son olarak bir defa daha denedi ve en sonunda da parasý bize geçti. Þimdi de geri alabilir miyim ümidi ile ardýmýzdan koþacak.
Söyleyemese de dersini aldý sanýrým o arkadaþ.
Fakat siz o arkadaþ kadar þanslý deðilsiniz çünkü terbiye için front dönemini kapattým.
Siz hep bu þekilde olun ki biz de hep rahat yaþayalým.
Ýþte bu yüzden temenninize ben de aynen katýlýyorum, He he Sercannn
Esen kalýn
2016 yilindan beri Dolar Nakitte bekleyen bir insan olarak .. Gumus tam istedigim seviyelere geldi 150 yada 200kg civarinda gumus alip gram gumus fiyati 1.1$ oluncaya kadar bekleyecegim ister 2 yil sursun isterse 5 yil sursun .. kademeli olarak alacagim piyasanin gidisine gore 14.50 seviyesinden 30kg aldim 13.90 seviyesine duserse ordan 60kg daha alacagim ha dusmez 15.20 uzerinde gunluk kapanis yaparsa bu sefer 15.20 uzerinde 60kg alacagim gerisini duruma gore bakarim![]()
bu esnada garanti bankasini 1 eurodan verirlerse alacak oldugum gumus kadar garantide
alirim 2 yil hic bakmadan beklerimgum.jpg
...
bakýr vadeli iþlemler, 2.493 ile 2.48 gibi kýrmýzý hatýn üstünde þu an..ama güç kaybý yaþadý ve p.tesi de yaþayacak gibi görünüyor..
2.48 i in altý 2 gün görüldü..3. ye bakalým ne olacak..
dow ve diðerlerinde de aþaðý ihlaller gördük..
yani bakýr takip edilmesi gereken bir emtia..ve durumu hoþ deðil..grafik ekleyecem
Liderlerde corona çýkarsa bunu hemen açýklamazlar, önce gizli tedavi etmeye çalýþýrlar.
3-4 gün ortadan kaybolurlarsa, söylenti beklemeden longlarý azaltmak mantýklý.
Her gün ortada dolaþýrlarsa, söylenti çýkarsa da inanmayýn zaten..
Yer Ýmleri