Reis haklısın haklı olmasına ama yine sorun var gece iyi olduda sabah olmak bilmedi çavuşlardan parayı nasıl kurtacağız derken zabıtalara cami hasılatını kaptırmamak için sabaha kadar kovalamaca oynadım bir kalktım kanter içindeyim bu parayı taşımak ne zor işmiş herkese talih bize kör Salih paranmı var derdin var unutsakmı ne yapsak paranın varlığıda yokluğuda dert.
Akant eminönü cami bizim çavuşları kurtaramaz ülke çapında olmalı ama zabıtalar sorun onlardan kurtulmanın bir yolu var bizim çavuşlar için Fak.Fuk.Fon kuralım garanti olur nemelazım zabıtaları görmemek adına bu şart başkada çıkış yolu yok gibi. Bizim işlerde Allah'ın izniyle evvel zaman içinde kalbur saman içinde pireler berber iken olacak sanki.
Öldüm gülmekten biraderim.. Allah senide güldürsün ömür boyu
Çok haklısın güzel kardeşim,kadim dost,arkadaşım..Evet varlığı dert yokluğu başka bir dert ancak helal paramızı alın terimizi hep birlikte bu şirketlere yatırım yaptık ya bırakıp gitmek pes etmek teslim olmak daha büyük bir dert kanımıza dokunur Allah korusun Altında kalırız ..O yüzden Allah cümlemize sağlıklar,sabırlar nasip eylesin.. umutlarımız beklentilerimiz hep varolsun gerçekleşsin inşha Allah..Ayrıca emekleiniz ve bizi böyle zor bir zamanda güldürüp motive ettiğiniz için de Allah razı olsun.. Allah gerek maddi gerekse manevi sıkıntılılarınızı gidersin çareler devalar ihsan eylesin..Amin..Bende elimden geldiğince dua ediyorum emeği geçen sizlere kiminin parası kiminin duası misali..Allaha emanet olun..Sağlıcakla kalın..Selamlar.
![]()
Bana kalsa 2-3 ay blançolarını vergi dairesine sunmuşlardır bakanlığın onayı SPK nın onayı mkk kuruluşunun onayı bistin onayı uzun sürmez diye düşünüyorum 5 yıllık bir hak süreci var diye düşünürsek iflası verilen şirketlerle bir bağı olmalı şeker pilici düşünürsek yakında iflası kapatılır bizim şirketi anlamak imkansız hiç bir haber yok yani şeker pilicin tasfiyesi devam ediyor bizde hiç bir haber yok. Helede printaş tam sır küpü herşey onun üzerinden yürüyor.
Yer İmleri