Arkadaþlar dün Printaþ ile ilgili mahkeme vardý ( 2018/1278 esas sayýlý dosya) bilgisi olan var mý acaba, paylaþýrsanýz sevinirim....
Arkadaþlar dün Printaþ ile ilgili mahkeme vardý ( 2018/1278 esas sayýlý dosya) bilgisi olan var mý acaba, paylaþýrsanýz sevinirim....
Davaya müdahil olan arkadaþlar davaya katýlmamýþsada sonucu hakkýnda bilgileri kesin uyaptan öðrenmiþ olmalarý gerekir ben meraktan çatlýyorum eðer hemen yayýnlanmýyorsa 7 veya 15 gün içinde tescil edilmesi gerekir diye düþünüyorum. Ýflas erteleme davasýnýn sonucu spkda yayýnlandý þimdiki mahkemenin bilirkiþi istemesi ve çavuþoðullarýnýn yönetime seçilmiþ olmalarý yolun sonuna gelinmiþ olmalý eðer mahkeme sonuçlandýysa en kýsa zamanda SPK özel durum açýklamasý yapar umarým doðru düþünüyorumdur düþün düþün ....... Hayýr olur inþallah yine bahar geliyor bu bahar bizim baharýmýz olur inþallah. Yapacak çok iþimiz var.
Çbs þirketlerinin borsaya dönüþü ve kurtuluþ reçetesi þu haliyle halka arzda olamaz.Sýfýrdan yeni bir þirket kurulmuþ deðil ki halka arz ile yolunu bulsun. Zaten en az % 40 gibi sermaye hissesi biz lerde. Þirketin büyük hissedarlý patronlarý sermayeyi kendi ceplerinden artýrmadýkça þirket kendi ayaklarý üzerinde duramaz. Yada bol paralý biri þirkete ortak olursa veya þirketi satýn alýrsa olur bu iþ.
%40 hissesinin bizlerde olduðunu söylemek büyük bir iddia olur mkk görevli olman lazým %75. 76 gibi halka açýk olan borsada iþlem gören statüde hamiline adi hisse senetleri var borsada vede iþlem görmeyen holdinge tahsis edilen oran ise sermayenin %30u civarýnda hesaplarda bir yanlýþ var%6 gibi kendi cebi onun bunun cebi diye bir þey olmaz sermaye arttýrýmýna ya katýlýr ya da katýlmazsýn olur biter patron þirketin sermayesini artýrabilir bu sermaye arttýrýmýna isterse katýlmaz öyle bir mecburiyetide yok ona o þirketin yatýrýmcýsý karar verir sonuçta senin yani bizler adýna kendide dahil karar veren yönetimde olan kiþidir oda yatýrýmcýdýr ayný zamanda vekil temsilcidir þirketin ve paydaþlarýn menfaati için çalýþýr. Þirketi ayakta tutan pay sahipleridir yönetimde olanýn payý olmayada bilir çavuþoðullarý belki çoktan paylarýný sattý belki bizim patron Nippon belki sun oldu belki onalt oldu kimsenin bir þey bildiði yok çavuþoðullarýnýn 7581559 hissesi var oda tahsis olunan hisselerde olabilir mkk ve SPK biliyor ayrýntýlarý.
Yer Ýmleri