Belki ritüel mitolojik çaðlarýn bir tür anlayýþ biçimi var olmanýn bedeni olmasa ruhani bir izahý yeniden diriliþin bir adýmý insanlarýn kendini mumyalatmasý veya þimdiki çaðýn anlayýþý dondurulmasý gerçek olmayan gerçeðe yakýn teoriler insanýn neye inandýðý deðil ama bir þeye inanma ihtiyacý bizim þirkette öyle bir þekilde donduruldu ve diriliþine tanýk olabilecekmiyiz bilemiyorum aslýnda bizim sihirli deðneði ihtiyacýmýz yok ihtiyacýmýz olan bu kurumsal yapýnýn biri tarafýn uyandýrýlmasý bu nu yapacak olanda uyutan kiþi bu þirket çok patronlarý çok ortaklarý gömer amasý var bu þirket uzun yýllar yaþar bu yapýnýn pay sahipleri olduðumuz için bizimde býrakacaðýmýz kurucular gibi paylarýmýzý temsil edecek mirasçýlarýmýz olacak bu þirkete bedenini verenler ölürler ama ruhunu verenler yaþarlar gerçekler þimdilik bizim için farklý görünüyor olabilir gelecek bilinmezlerle dolu bu yapýnýn senaristi muhakkak bir þeyler düþünüyor olmalý ben hakkýmýzda hayýrlýsý neyse o olsun derim kaldýki buna benzer bir yapý olan rabaklarda her þey baðlý ortaklarý tarafýndan yürütülüyor ne yazýkki gerçekleri görme imkaný bizlere tanýnmýyor ve tahminden öte bir yere gidemedik.
2015 yýlýnda toplam yatýrýmcý sayýsý 2759
7 yatýrýmcý yabancý gerçek kiþi
2692 yerli yatýrýmcý gerçek kiþi
3 yatýrýmcý diðer
57 yatýrýmcý tüzel kiþi
2018 yýlýnda yatýrýmcý sayýsý toplam 2552
2486 yatýrýmcý gerçek kiþi
3 yatýrýmcý diðer
56 yatýrýmcý tüzel kiþi
7 yabancý yatýrýmcý gerçek kiþi
2019 da yatýrýmcý sayýsý konuþulan 2412 kiþi kesin nedir bilmiyorum araþtýrmam gerekiyor sonuç olarak yatýrýmcý sayýsý azalýyor bu da hisselerin toplanýyor olmasý demek eðer farklý bir durum varsa oda küllerimizden doðmak adýna hakim ortaklarýn amacýna ulaþmýþ olmasý olur ulaþtýlarsa ilk fýrsatta genelkurularý yönetim kurularýný toplamaya baþlarlar haberlerin özel durumlarýn ardý arkasý kesilmez 56 tüzel yatýrýmcýnýn olmasý demek büyük sürprizleride beraberinde getirir. Gerçek kiþilerdeki hisse oranlarý yüksek onlardaki hisselerin çoðuda küsüratlardan oluþtuðu söyleniyor. Gerçek kiþilerin içinde ciddi oranlar 100 kiþide bulunduðu eðer doðruysa amaçlarýna ulaþmýþ olmalýlar.
Gip pazarýnýn þartlarýna uymuyordur herhalde serbest marjla kendine yakýþan daha iyi bir pazar olmalý 6 yýldýr bekliyoruz bizim borsadan atýlmamýza bile bir anlam veremedim hiç bir sorunu yoktu kayyumlarýn gözetimindeydik
baðýmsýz denetimin olumlu görüþ bildirmemesinin sebebi denetimin engellenmesi baðlý ortaklarý konsolide blançoda açýklanýnca beklentim borsaya yanlýz dönmüyeceði yönünde oto boya ve matbaanýn vede çbs boyanýn hakim ortaðý olarak bunlarda dönebilir yatýrýmcý hesaplarýmýza bunlarda olabilir bistin bana gönderdiði yazýnýn bir imasý vardý baþka sürprizlerde ola bilir.
Halka açýk þirketlerin Piyasa Öncesi Ýþlem Platformunda (PÖIP) iþlem görmesi; Sermaye Piyasasi Kurulunun (Kurul) "Ortaklýklarýn Kanun Kapsamýndan Çýkarýlmasý ve Paylarýnýn Borsada Iþlem Görmesi Zorunluluðuna lliþkin Esaslar Tebligi"nin 13'üncü maddesinin 6'mei fikrasý çerçevesinde, Kurulca onaylanmýþ izahname, esas sözleþmenin son hali ve Merkezi Kayýt Kuruluþu (MKK) nezdinde üyelik iþlemlerinin tamamlandýðina iliþkin bilgilerin KAP'a
ilan edilmesi sonrasýnda mümkün olabilmektedir.
Bu kapsamda Þirketin "paylarýn MKK nezdinde kayden oluþturulmasý" sürecinin
tamamlanmasý beklenmektedir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Saygýlarýmýzla
Bistin yazýsýnda ki ima biz çbs boya ve çbs printaþ olarak zaten mkk üyesiyiz ve kanun kapsamýndayýz neden pöip iþlem platformundan ve mkk üyelik iþlemlerinden bahsediyor borsaya getirecekleri kurul onayý olmasý gereken yeni üyeler olmalý.
Yer Ýmleri