Originally Posted by
alihaydar
Abartmak mi endiselenmek mi desek biz bu duruma. Umreden gelen teyze ya da amcayi 1 haftada kac kisi ziyaret etti sizce ? Hosgeldin Allah kabul etsin falan.. oradan cikanlar kac kisiyle gorustu
. S3nin binler dedigin cok mu zor olusuyor zannettin. Kardesim korkmiyorsan korkma ama ben korkuyorum ciddiye aliyorum. Bana birsey olmaz diyenlere aferin mi diyelim cok cesursun mu. Sizlerin vurdumduymazligi tedbirsizligi bizi ve sevdiklerimizi tehdit ediyor. Cehalet mi kotu korkmak mi ..
Hehe, ben çok cahilim...ilk 50 ülkeyi gün ve gün takip ediyorum, trendleri nasıl biliyorum..ss leri alıp saklıyorum...hayatım veri analizi yapmakla geçti...şu an italya ve İran, biraz da İspanya...bu ülkelerde sıkı tedbirler gerekli olabilir..Çin, güneykore iki ayda kontrol altına aldı..Avrupa da 2 ay olmaz, 3 ayda kontrol altına alır. Bizim durumumuz bunların yanında hiç bir şey değil.
Ayrıca boş korkunun kimseye faydası yok...tedbirini al, sakinliğini koru..hepsi bu...ortalığı velveleye vermeyin.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri