Sayfa 26/1001 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    ilk fırsatta okuyacağım sayın MMF 1 dostum,şunu söyleyeyim neden ve nasıl müslüman olduğumu çok ta önemsemiyorum, elhamdülillah sonuçta hak olan seçilmiş. seçmişim ve öyle devam edebilmeye çalışıyorum.
    sn. kitapci34,

neden ve nasıl soruları dün ve tabii olarak bugün ne olduğumuzun cevaplarını içeriyorsa önemsemelisiniz ve önemsemeliyiz..

it is the average of five people in the human environment..

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    İyi o zaman bende bir soru sorayım.

Gerçek manada dünyada MÜSLÜMAN varmı sence?KURÂN'a bağlı?
    sizin yazılarınıza bazan denk geldiğimde gördüğüm şey!
    müslümanların müslümanca yaşamadığına dair kanaatiniz , onlara olan öfkeniz sizi küfre götürüyor, hatırladığım kadarıyla uyarmıştım, en kızdığınız kişiyi örnek vererek
    Reis kim ki o na olan öfkeniz sizi küfre götürecek, netice de o da kul
    o müslümanca yaşamıyor yaşayamıyor sa siz yaşayın, önünüz de engel mi var. yaşayın örnek olun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Hafta sonu patlayacak

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...aldik-5680359/

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    ilk fırsatta okuyacağım sayın MMF 1 dostum,şunu söyleyeyim neden ve nasıl müslüman olduğumu çok ta önemsemiyorum, elhamdülillah sonuçta hak olan seçilmiş. seçmişim ve öyle devam edebilmeye çalışıyorum.
    uzun uzadıya okumak istemezseniz,Türklerin kayıp (gizlenen) 70 yılı yazın özeti önünüze gelir.

6. Nasıl yani? Şimdi kutsal kan, hilafet, padişahlık, babadan oğula, akrabaya bakanlık, vs. bunlar hep islama aykırı şeyler mi. 624 yıllık Osmanlı İmparatorluğu islama aykırı mı yaşamış yönetilmiş???
    Ezan evrenseldir, bunu duyan herkes namaz vaktinin geldiğini anlar, gereksiz takıntıdır türkçe okunması isteği.
    islamda, beyazın siyaha, arabın türke, türkün araba, kürt'e vs vs üstünlüğü yoktur. üstünlük takva dadır(müslümanca yaşama da)
    kişi'nin doğuştan kazanımlarıya övünme hakkı da da yoktur,soy sop, güzellik, çirkinlik vs vs, becerebilmişse yapabilmişse kendi kazanımlarıyla övünebilir, kaldıki islamda bir bilgii başkalarını galebe çalabilmek hava atabilmek için ğğrenilip de söylemek için öğrenilirse bu da yasaktır. hoş değildir.

Bir tane daha soru genel katılımcılarımıza.

Tüm dünyaya bulaşsa anında bu virüs ömrü ne kadar olur?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

sizin yazılarınıza bazan denk geldiğimde gördüğüm şey!
    müslümanların müslümanca yaşamadığına dair kanaatiniz , onlara olan öfkeniz sizi küfre götürüyor, hatırladığım kadarıyla uyarmıştım, en kızdığınız kişiyi örnek vererek
    Reis kim ki o na olan öfkeniz sizi küfre götürecek, netice de o da kul
    o müslümanca yaşamıyor yaşayamıyor sa siz yaşayın, önünüz de engel mi var. yaşayın örnek olun.
    Yok yok öyledeğil güvenmiyorum dini kullanan ve öne çıkaranlara.

Genelidede kanatim.KURÂN dışı oldukları.

Ben töbe haşa peygarmiyimde yaşanmıyan bir dini ben yaşayacağım.KİTAPLARDA KALDI MÜSLÜMANLIK.

Açık ve net ATALARIMIN dinine döndüm ve kendi kendimi kandırmaktan vazgeçtim düzelmiyecek bu insanlar.

Geçmişte olduğu gibi devam edecekler bölünmeye ve parçalanmaya.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 26/1001 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •