Sayfa 207/996 ÝlkÝlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,649 - 1,656 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz VI

Alýntý Originally Posted by deepblue35 Yazýyý Oku
    Ýngiltere þu anda bütün ülkelerden farklý bir yöntem izliyor.Çok fazla tedbir almadan klasik tedbirlerle(el yýkama,kiþisel hijyen vs.)toplumun kendi antikorunu oluþturmasýný bekliyorlar.Ben ülkelerin sýký evde tutma tedbirleriyle bu sorunu aþamayacaðýný düþünüyorum.Bu sorunu çözemeyeceði gibi toplum psikolojisinin bozulmasý,ülke ekonomisinin yýkýlmasý ve panik ortamý yaratacaðýný varsayýyorum.Bu tedbirler eðer kýsa sürede netice alýnmazsa tam tersi etkiler yaratýr.Sürekli virüs haberleriyle depresyona sokulan,gülmeyi,eðlenmeyi unutan bir insan topluluðu haline geliyoruz.Ayrýca bizim gibi ülkelerde ne yaparsanýz yapýn insanlarý yakýn iliþkiden koparamazsýnýz.
    Ingilterenin yaptigini dogru buluyorum. Benzerini malta da yapiyor su anda. Lockdown yapmadilar ama halk disari cikmiyor. 2 3 haftalik erzaklarini aldilar. Herkes kendi karantinasi kendi uyguluyor

SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý Originally Posted by deepblue35 Yazýyý Oku
    Ýngiltere þu anda bütün ülkelerden farklý bir yöntem izliyor.Çok fazla tedbir almadan klasik tedbirlerle(el yýkama,kiþisel hijyen vs.)toplumun kendi antikorunu oluþturmasýný bekliyorlar.Ben ülkelerin sýký evde tutma tedbirleriyle bu sorunu aþamayacaðýný düþünüyorum.Bu sorunu çözemeyeceði gibi toplum psikolojisinin bozulmasý,ülke ekonomisinin yýkýlmasý ve panik ortamý yaratacaðýný varsayýyorum.Bu tedbirler eðer kýsa sürede netice alýnmazsa tam tersi etkiler yaratýr.Sürekli virüs haberleriyle depresyona sokulan,gülmeyi,eðlenmeyi unutan bir insan topluluðu haline geliyoruz.Ayrýca bizim gibi ülkelerde ne yaparsanýz yapýn insanlarý yakýn iliþkiden koparamazsýnýz.
    http://sptnkne.ws/BFSc

Guardian'a göre, Ýngiltere Kamu Saðlýðý Kurumu raporunda þu ifadelere yer verildi: Nüfusun yüzde 80’ine gelecek 12 ay içerisinde koronavirüs bulaþmasý, bu süreçte nüfusun yüzde 15’inin (7.9 milyon kiþi) hastanede tedaviye ihtiyaç duymasý bekleniyor

Haberde ifadelerine yer verilen bir Ulusal Saðlýk Hizmetleri üst düzey yetkilisi, yüzde 80’lik bir koronavirüs bulaþma oraný karþýsýnda Ýngiltere'de yarým milyon insanýn hayatýný kaybedebileceðini dile getirdi

bence ingiltere ayvayý yedik diyor kýsaca.

Alýntý Originally Posted by EMLAK Yazýyý Oku
    http://sptnkne.ws/BFSc

Guardian'a göre, Ýngiltere Kamu Saðlýðý Kurumu raporunda þu ifadelere yer verildi: Nüfusun yüzde 80âââ��¬ââ��¢ine gelecek 12 ay içerisinde koronavirüs bulaþmasý, bu süreçte nüfusun yüzde 15âââ��¬ââ��¢inin (7.9 milyon kiþi) hastanede tedaviye ihtiyaç duymasý bekleniyor

Haberde ifadelerine yer verilen bir Ulusal Saðlýk Hizmetleri üst düzey yetkilisi, yüzde 80ââ�¬â�¢lik bir koronavirüs bulaþma oraný karþýsýnda Ýngiltere'de yarým milyon insanýn hayatýný kaybedebileceðini dile getirdi

bence ingiltere ayvayý yedik diyor kýsaca.
    Abi bence ingiltere yanlis yapmiyor. Bu virus artik avrupaya yayildi. Bunun onune gecmenin mumkunati yok ve vaka sayisi her gun artiyor.

Ulkeler nereye kadar icine kapanabilir ki. Bir yerden sonra carkin donmesi icin feda edilecek bazi seyler. Bununla yasamaya alismaliyiz.

Alýntý Originally Posted by alenichev Yazýyý Oku
    Abi bence ingiltere yanlis yapmiyor. Bu virus artik avrupaya yayildi. Bunun onune gecmenin mumkunati yok ve vaka sayisi her gun artiyor.

Ulkeler nereye kadar icine kapanabilir ki. Bir yerden sonra carkin donmesi icin feda edilecek bazi seyler. Bununla yasamaya alismaliyiz.

halký ikna edemezsin ..

can herþeyden deðerlidir. paradan puldan bildiðin bütün çarklardan.

Alýntý Originally Posted by EMLAK Yazýyý Oku
    halký ikna edemezsin ..

can herþeyden deðerlidir. paradan puldan bildiðin bütün çarklardan.
    Insanlarin bilincli olmasi gerek. Ornegin biz lockdown yapmadik ama herkes kendi karantinasi kendi uyguluyor. Kimse evden cikmiyor. Sokaklar mekanlar bombos. Alisverisler yapildi. Halk her an Lockdown olacakmis gibi yasiyor.

Insanlarin bilincli olmasi gerek. Ornegin biz lockdown yapmadik ama herkes kendi karantinasi kendi uyguluyor. Kimse evden cikmiyor. Sokaklar mekanlar bombos. Alisverisler yapildi. Halk her an Lockdown olacakmis gibi yasiyor.

tamam iþte yetkili buna raðmen diyor.

bu haberden sonra kimse iþe bile gitmez.

7. Öyle bir zamanki ,ne altýnýn ne dövizin ne de hisselerin bir deðeri yok,neyin ne olacaðýný bilmediðin bir dönem

Ýngiltere büyük yanlýþ yapýyor. Ýtalya diyorki yoðun bakýmlarým dolu hasta kabul edemeyeceðim yakýnda, ingilterede vaka sayýsý kapasiteyi aþarsa ne yapacak. Vatandaþlarý manþ kanalýna mý atacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    O egeli ben deðilim

Sayfa 207/996 ÝlkÝlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •