Sayfa 208/996 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1. Sanatcı bozmalari eve kapanma önermiş. Tabii evde yediği makarna uzaydan geliyor . Elektrik, şu , doğalgaz, iletişim hizmetleri mars tan geliyor . Bunların arızalarını gideren ler neptün den geliyor . Yediği portakalı satan , eken plüton dan . Vay anasına halkımızı komiklik adına salak yerine koyan . Bu tip sanatçı bozmalirina yazıklar olsun . Korana dan önce korku vurmaya başladı.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmetg Guest
    Bebekler ve cocuklar hastalanmiyor ama virusu dagitiyor

https://www.latimes.com/california/s...by-coronavirus

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bebekler ve cocuklar hastalanmiyor ama virusu dagitiyor

https://www.latimes.com/california/s...by-coronavirus
    Üstad doğalgaz kesilir diye eve piknik tüpü aldım.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Sanatcı bozmalari eve kapanma önermiş. Tabii evde yediği makarna uzaydan geliyor . Elektrik, şu , doğalgaz, iletişim hizmetleri mars tan geliyor . Bunların arızalarını gideren ler neptün den geliyor . Yediği portakalı satan , eken plüton dan . Vay anasına halkımızı komiklik adına salak yerine koyan . Bu tip sanatçı bozmalirina yazıklar olsun . Korana dan önce korku vurmaya başladı.

Eve kapanmadan en çok zarar görecek yine kendileri bu nedenle eleştirmeden önce bunuda göz önüne alın. Şu anda tiyatrolar, sinemalar, sergiler, konserler zaten boş. Ciddi kayıpları mevcut

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Eve kapanmadan en çok zarar görecek yine kendileri bu nedenle eleştirmeden önce bunuda göz önüne alın. Şu anda tiyatrolar, sinemalar, sergiler, konserler zaten boş. Ciddi kayıpları mevcut

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Fakat bunlar dünyadaki tekel medyanın belirli bir şekilde temsilen üzerlerine düşen görevleri yapiyorlar . Sinemaların boş olması bunlara fazla kaybettirmez . Gündelikçi işçiler. Globo l krizde zarar görecek işyerlerinde çalışan işçi, yönetici, mühendisler ne yapacak . Ülke gelirleri azalırsa nasıl önlem alacaklar. Üretim yapacak vasıflı elemanlar ne yapcak. Turistik tesislerde çalışanlar ne yapacak? Beğenmediğimiz gece klubu bar pavyonlain en küçüğü nde 15 kişi çalışmakta bunlar ne yapacak ... Bu tür medya haberleri daha fazla zarar verecektir . ...

6. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Burada virusle ilgili yazan, birbirine korku veren insanlari okuyunca hayrete dusuyorum.

Islamcilar, islerine gelmedigi icin pek bahsetmezler, ancak insanlar yeryuzune inerken iki kaderle birlikte gelirler.

Biri alin yazisi digeri kader.Cogu bu ikisini ayni diye dusunur.

Bunlardan biri bu donem surdurdukleri hayat donemi icin, digeri ise tum bedenlenme donemleri sonunda varacaklari tekamul seviyesi icindir.

Ve bunlar bellidir, ozetle ecel gelmeyince insan olmez.

Istese de olemez, can verebilmek o kadar kolay bir karar degildir.

Neyse, uzatmayalim. Korkmayin ve iman edin, nasibiniz neyse onu alirsiniz.

Ne ekerseniz onu bicersiniz.

Korkma derken, onlem alma demiyoruz.

Burada bu konu ile ilgili korku salmak,kul hakkidir, ona gore yazin.

Merkez Bankası, Türk Lirası zorunlu karşılıklara uygulanan faiz oranını (Nema Oranı) 20 Mart'tan itibaren uygulanmak üzere indirdi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 208/996 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •