Sayfa 685/1002 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: Viop - XIII

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    şimdi bir sürü iş yerine yasak geldi ya...burada çalışan insanların maaşları nasıl olacak? bu insanların kiraları, kart borçları, kredi borçları ne bileyim faturaları, market harcamaları nasıl olacak? yani herkesin kıyıda köşede birikmişi yok ki...insanlar zaten ayın sonunu zor getiriyor çoğunluğu...

merak ettim gerçekten...yani işverene ne diyeceksin maaş ödeyemem derse...adam iş yapmazsa nereden çalışana maaş versin...

bence hükümet bankalarla konuşmalı...aynı şekilde mal sahiplerine de bir zorunluluk şeklinde ne bileyim 1 ay 2 ay neyse kira erteleme zorunluluğu gibi bişeyler olmalı...yoksa insanlar çok sıkıntıda kalır...yanlış mı düşünüyorum?
    Eger evden calismiyorsa maas vermeyecekler. Avrupada boyle.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hiç tadı kalmadı 😰 Hiçbir öngörü yok şurası dip buradan döner,teper şuraya gider işi bitti ne yapacağız şimdi.
    Emekliye ayrılmış gibi hissediyorum kendimi kapatalım topigi 🤔 Gidelim bağlı bahçeli bir yerde domates,biber yetiştirip tavuk besleyelim.Yemişim borsasını bugün tabana yakın alldigim mali yarın tabana kadar bir yerden verdikmi doğru tavuk yemlemeye.🤪🤪

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ya avrupa'da yine ücretler daha makul insanların tasarrufları oluyor...bizde öyle değil...çok zor olur insanlar için...bilemiyorum...inşallah çok uzun sürmez böyle kapalı kalma durumu...

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Eger evden calismiyorsa maas vermeyecekler. Avrupada boyle.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Demek piyasalarda olağanüstü bir görünüm olduğu konusunda hemen herkes hem fikir oldu artık

5. carsamba onemlı acıklamalar var reısten bılım kuruluna katılacakmış
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

6. Yalnız bu Dow o kadar yükselmiş ki milleti düşüşe ikna etmek için defalarca devre kesmek zorunda kaldı ona da yazık

7. Fed amerikayı fonlar avrupa kendini fonlar bizi kim fonlayacak.
    Karşıyaka Çarşının gobeginde ofisim var. Tum gun ekran başından kalkmadım ofisten çıktım gozlerime inanamadım sanki çarşıya bomba düşmüş kimse yok kiralar minimum 10 bin 150 bin tl kira veren var. Bu kriz uzarsa herkes kepenk indirir ben boyle şey gormedim. Migrosdaki kasa kuyrugunu anlatamam size daha tam panik havası yok ama panik havası olursa oluşacak kaosu hayal edemiyorum
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    viop uzun vadeli yatırım aracı da değildir...
    O zaman kısa vadede ya kumardır ya oyun ;) oyunuda oynatan kazanır. Kazanabilene saygım sonsuz.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 685/1002 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •