Sayfa 696/1002 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    hani devletler, bu hastaları karantinaya alıyorlar ya..ailesiyle falan görüştürülmüyormuş deniyor..ne kadar doğru bilemem duyduklarımız böyle yani..
    peki diyorum görüntüsünü neden vermiyorlar..
    sürekli İtalya haberleri ya da İtalyan doktorlardan haberler duyuyoruz..
    biz geç kaldık siz kalmayın deniyor..
    Benim demek istediğim devlet kararları dan. Çok halkın olayi ciddiye alması. Millet ciddiye almaya başladı bu iyi bişi.

2. X30 hisselerinde büyük para dönüyor. Orada teknik daha geçerli olması lazım. Diğerlerinde ise biri çiziyor muhtemelen.

X30 grafiği de daha gerçekçi olması lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. mutlaka ciddiye almak lazım..bize düşen görev o..
    ama bende vatandaş olarak merak ediyorum işte..
    ya bu kurguysa..devletler bu işi gizli tutuyor..ben neyi nerden bilecem..
    yani yalan diyemeyiz ama bilmediğimiz bir durumu da harfiyen kabul edemem..
    İtalyada şu kadar kişi ölmüş deniyor..kim diyor bunu..devlet raporları vs..nerden bilecem doğruyu söylediklerini ben..

Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Benim demek istediğim devlet kararları dan. Çok halkın olayi ciddiye alması. Millet ciddiye almaya başladı bu iyi bişi.

4. Normalde terorist filan olmaması lazım bu çağda, anında yakalayabilmeliler.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    geriye birtek hapishaneler kaldı toplu yatılan ve askeriye.

acaba buralarda nasıl önlem alınacak.

hapishanelerde yatacak yer kalmamış gerçi.
    Virüs havadan kendi kendine, havadan gelmiyor , temas edilmesi yada temas edilen yere temas etmen gerekiyor. ...giriş çıkışlar kontrol edilirse orlarda sıkıntı olacağını sanmıyorum....

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yerli sitelerde bazı bilgiler eksik, hisse almadan yabancı sitelerden de inceleme yapmak lazım.

Mesela THYAO da Piyasa Değeri 11,357 milyar TL iken Firma Değeri (Enterprise Value) 83 milyar TL gözüküyor.
    Bazen Piyasa Değerinden çok daha düşük Enterperise Value olabiliyor yani borcu yok ama kasası dolu ise.

Tabi detay incelemek de lazım, onları sektör analistleri yapabilir.

Teknikçi arkadaşlar o kadar kafa yormak yerine fiyat ve hacim ona odaklanıyor. Ama herkes tekniğe bakar ise akıl almaz fiyalar oluşabiliyor (aşağıda veya yukarıda).

Alıntı Originally Posted by trade500 Yazıyı Oku
    Arkadaslar dow hedefe geldi. Daha dusermi bilemem ama amerikan secimleri oncesi zor izin vermezler. Yarin bizde hafifi kirmiziyla sabah silkeme tarzi visey okursa bilinki kisada dilonuyiruz. Temettu hisseleri komik fiyatlara geldi. Gecen sene 2,9 temetu veren vesbe 14,7 inanilir fibi deil. 0,7 kusur lira temettu verecek aksa 6 lira. Uzun vadeli temettu yatirimcilari icin senet cok. Ben yarin sabah temettu hisselerimi tamamlayacam. Daha dusersede bahtina. Dusse bilene alacagim her senet yuzde 10 fazla tenettu verecek. Rahat olacam. 2008 se yaptigim hatayi yapmayacam

AKSA Akrilik 12.02.2020 tarihinde %75 bedelsiz dağıttı,bedelsiz temettü sebebi ile hisse bölündü,bu bölünme olmasaydı hissenin güncel fiyatı 6.18 X 1.75 = 10.815 olacaktı,bilginize..!!

YTD

Alıntı Originally Posted by KaRPaTi Yazıyı Oku
    Virüs havadan kendi kendine, havadan gelmiyor , temas edilmesi yada temas edilen yere temas etmen gerekiyor. ...giriş çıkışlar kontrol edilirse orlarda sıkıntı olacağını sanmıyorum....

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    virüs havadan gelmemesine rağmen 5 günde 46 vaka oldu.

öyle bir durumda hapishanelerde isyan çıkar.

önlem mi ne önlemi.

neeeee ahahahah

Sayfa 696/1002 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •