Originally Posted by JAS Aslında çok da zor değil. Grafik net. Bist100 87-74 bin arasından ne bulursan topla diyor hisse açısından. Vadelide ise biraz daha bekle, bu tepkinin düzeltmesinde istersen devreye girersin der. EW deme de.. ) Varsın kolay de..
Originally Posted by bayindir36 Tüpraş 100 olsun alırım diyen çok arkadaşım vardı.Şimdi bu fiyattan bile alan yok.Borsada psikoloji herşeydir ! aynen 120 den aldık diye seviniyorduk...
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
arclk ciziyorlar...
. . Ülkemde bugün..
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul Neden tavana yapıştırmıyorlar acaba diye düşünüyorum... Bilmem ki, sen iyisini bilirsin Sabah gaplı acarlar belki,
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by alenichev Nedensiz yere sokaga cikamazsin. Sadece acil durumlarda cikabilirsin. SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. yapılması gereken o eczane hastane ve kontrollü alışveriş e izin verilecek önlem iyidir dün borsayı kapatsalardı birçok yatırımcı batmayacak bu hissedekiler de burda ağlamayacaktı önlemi duyunca ;) 2 günde derisi yüzüldü yatırımcıların
Originally Posted by ConSenSus SenSor EW deme de.. ) Yok EW değil, sadece uzun vadeli trend. [emoji23] Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by laguna aynen 120 den aldık diye seviniyorduk... dostum turizmde kımıldama varmı ?
Forum Rules
Yer İmleri