Sayfa 831/1002 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Bugünkü en iyi 5 alıcıya iyi bakın derim, bist pastasında...

1- Oyak yatırım, ereğli, adnac, mrdin almış ( yüksek ihtimal geri alım kapsamında, hepsi oyak şirketi)

2- İş yatırım, tuprs, tskb, thy, garan, bildiğin endeks almış ( muhtemelen bes fonlarına alım yapmıştır)

3- Halk yatırım, halkb almış ( geri alım kapsamında aldığını açıkladı zaten)

4- Ziraat yatırım, tcell, thy, garan, akbank bu da endeks almış ( muhtemelen bes fonlarına)

5- Vakıf yatırım vakbn almış ( geri alım kapsamında olduğu açıklandı)

Bilmiyorum ama bu alıcılarla dönen piyasa bana pek de dönmüş gibi görünmüyor...

Tekrar altını çizeyim, piyasa döndü ya da dönmedi demiyorum, sadece temkinli davranmak lazım diyorum...
    Son düzenleme : Verge; 17-03-2020 saat: 21:14.

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Bugünkü en iyi 5 alıcıya iyi bakın derim, bist pastasında...

1- Oyak yatırım, ereğli, adnac, mrdin almış ( yüksek ihtimal geri alım kapsamında, hepsi oyak şirketi)

2- İş yatırım, tuprs, tskb, thy, garan, bildiğin endeks almış ( muhtemelen bes fonlarına alım yapmıştır)

3- Halk yatırım, halkb almış ( geri alım kapsamında aldığını açıkladı zaten)

4- Ziraat yatırım, tcell, thy, garan, akbank bu da endeks almış ( muhtemelen bes fonlarına)

5- Vakıf yatırım vakbn almış ( geri alım kapsamında olduğu açıklandı)

Bilmiyorum ama bu alıcılarla dönen piyasa bana pek de dönmüş gibi görümüyor...

Tekrar altını çizeyim, piyasa döndü ya da dönmedi demiyorum, sadece temkinli davranmak lazım diyorum...
    Çok aydınlatıcı bir paylaşım. Teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. 3ay sonrasını dusunen burdan.borsaya gırmez...ekonomı mı kalmıs dunyada
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4. 9 aylık yükselişin tamamı 29 günde geri verildi...

82-124 rallisi zaten bir acayipti, herkesin dikkatini çekmiştir...

Yabancı yoktu o rallide, hatta tepeden deli gibi mal boşalttılar...

Herif ve bes fonları öncülüğünde olan ralliyi yabancı tepeye kadar sadece izledi...

Yabancının mal satmaması da bir nevi etkili oldu rallinin yaşanmasında...

Beni asıl düşündüren 124 binden deli gibi mal satan yabancının 82 binde sattığı malı yerine koyma gibi bir çabasının olmaması...

Sattığı malı yerine koymayı bırakın bugün bile aselsan, ereğli, ykbnk, tuprs' ı deli gibi sattılar, hem de 82 bin endekste...

Şimdi diyelim ki piyasa gerçekten döndü, iyi de kim döndürecek bu piyasayı ???

BES fonlarında para kaldı mı ???

İzleyelim, görelim sonucu ben de çok merake diyorum...

5. Abd Hazine Bakanı piyasaları kesinlikle açık tutacağız ama işlemlerin süresinin kısaltma noktasına gelebiliriz demiş.

Biz de kısaltsak hiç fena olmaz. Öğle tatili de kalktıktan sonra bittik resmen. Sabah 09.30’dan akşam 18.00’e kadar beyin diye birşey kalmıyor.

İlla Abd borsalarıyla aynı anda açık kalmamız lazımsa, o zaman sabah 1 saat geç açılalım Dax’la beraber

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bademspor rallisiydi o...nerede deli gibi 120 binlerde her gün 100-200-300 milyonluk mal alan YFAŞ ve CREDIT? yoklar...

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    9 aylık yükselişin tamamı 29 günde geri verildi...

82-124 rallisi zaten bir acayipti, herkesin dikkatini çekmiştir...
    ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bunlar bu hızla giderse 1 ayda 10-12 bin olur zaten...

İtalya'da yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısı 345 kişi artarak 2 bin 503'e yükseldi -AA

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bunlar bu hızla giderse 1 ayda 10-12 bin olur zaten...

İtalya'da yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısı 345 kişi artarak 2 bin 503'e yükseldi -AA
    Piyasa bi yerden sonra bu haberlere duyarsızlaşacak, duyarsızlaşıyorda

Sayfa 831/1002 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •