Sayfa 24/865 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 185 - 192 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    patron hakkını yemeyin bu şekilde almasa bu piyasada hisse çok daha kötü olabilirdi
    adam sabahtan beri alıyor
    devre kesti ama dönüşte tekrar almaya başladı
    dün lokantalar vs ler kapatılınca millet hepsiburada, yemeksepeti vs diğer yerlerden online alışveriş ile yemeklerini sipariş vermeye döndü
    amazon e ticaret işi patlayınca 100 bin kişi işe alacağını açıkladı dün gece
    bir devir kapanıyor adeta
    yeni devirde ticaret tamamıyla dijitale kayıyor
    artık neredeyse her alınan ürün karton ambalaj ve karton ile paketlenerek evlere ulaşacak
    ticaret yapış şekli travmatik bir devrim ile bu yönde değişiyor
    birebir mağaza konsepti birebir ticaret tarihe karışıyor
    dünya bambaşka bir yere gidiyor
    bu devrimin temel aktörlerinden biri ambalajcılar olacak
    Bir de virüse karşı antibakteriyel ambalaj yaptık derse şirket tamam mı olur...
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

Şu ölümlü dünyada paralarla göçemiyorsunuz öteki dünyaya.

Hatıralarınızla yani geride bıraktıklarınızla anılırsınız.

Büyük patron ve yanındakiler küçük yatırımcılarını hiç bir zaman güldürmedi.

Beraber yaşayalım denmedi dünyada bize dar ettiler o güzelim şirket karlarını.

3 milyon kardan 120 milyon kara gelmiş aynı sermaye ile bunun şirket hisselerinde bir katma değeri olmamış.

Aynı zamanlarda egeen 18 TL lerden aldım.Kartonu da 120-140 TL lerden.Yaklaşık aynı sermaye

Dünya iyi insanların dünyası değil bunu anladım.Kapitalizm ana vatanı abd bile küçük ortakları ile varken bizim burada görülmüyor.

Çile bülbülüm çile

HİÇMİ İYİ DÜRÜST MERT ve AHLAKLI PATRON,SİYASETÇİ yada genel İNSAN yok.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by Radyocu Yazıyı Oku
    ÖLÜMLÜ DÜNYA PARA ÇÖP ben onu bıraktım.

İyilik ve özveri bekliyorum.

Birileri orada can çekişirken.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4.  Alıntı Originally Posted by Radyocu Yazıyı Oku
    dünyada şu an gıda,ilaç,temizlik ve hijyen maddeleri evden siparişler(e-ticaret), evlere yemek servisi(yemek sepeti vs..)
    ve bunlara harıl harıl ambalaj yetiştirmeye çalışan şirketler hariç tüm şirketler durma noktasına geldi
    kartonsan için altın çağ bu kriz ile resmen başladı
    Az insan çok huzur

5. Patronun alması sadece hissenin düşmesini engelliyor, şunu gözden kaçırıyorsunuz, hisse yükselişe gectiğinde bu lotları yeniden satacak. Birşey değişmeyecek. Bunların dilinden ancak yabancı bir kurumsal yatırımcı anlar, o da bu konjonktürde Türkiye’ye neden yatırım yapsın

6.  Alıntı Originally Posted by SERİNOL Yazıyı Oku
    Patronun alması sadece hissenin düşmesini engelliyor, şunu gözden kaçırıyorsunuz, hisse yükselişe gectiğinde bu lotları yeniden satacak. Birşey değişmeyecek. Bunların dilinden ancak yabancı bir kurumsal yatırımcı anlar, o da bu konjonktürde Türkiye’ye neden yatırım yapsın

satacak olsalardı geçen ay fiyat 500 iken 2017-18 de aldıklarını satarlardı
    satmak için almadıkları tecrübe ile sabit
    sektörün içindeler ve yaşanan devrimi bizzat içinde yaşıyorlar
    böyle bir devrimi bu hisse bu fiyatlara düşmüşken ayaklarına gelen büyük bir fırsat olarak değerlendiriyorlar
    dünyada faizler 0
    ülkemizde tek hane
    bu şartlarda en güzel yatırım bu kelepir fiyatlardan hisse almak onlar için
    pak grubu gıda ve ambalaj iş kollarında faaliyet gösteren bir holding
    her zaman işleri süper olan bir grup
    özellikle şu an işleri çok çok süper
    adeta para kesiyorlar
    hiçbir zaman borçlanmıyorlar
    ne yaparsalar öz kaynakları ile yapıyorlar(yatırımlar vs)
    oluk oluk gelen bu kazançların birkaç damlasını hisse alarak değerlendirmeleri
    hele hele bu fiyatlardan değerlendirmeleri çok akıllıca
    Az insan çok huzur

7. Bu son 3 günde almaya başladıkları andaki ortakşık oranları ile, 2-3 yıl önce aldıklarındaki ortaklık oranlarını karşılaştıranımız oldu mu?

Ben ekran basında ve pc yoksunluğundan bakamıyorum, bu adamların o hisseleri satmadığını da düşünmüyorum. Dün aldıkları 10,000 lotun da ufak yatırımcılardan gelmesi çok akla yatmıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by SERİNOL Yazıyı Oku
    Bu son 3 günde almaya başladıkları andaki ortakşık oranları ile, 2-3 yıl önce aldıklarındaki ortaklık oranlarını karşılaştıranımız oldu mu?

Ben ekran basında ve pc yoksunluğundan bakamıyorum, bu adamların o hisseleri satmadığını da düşünmüyorum. Dün aldıkları 10,000 lotun da ufak yatırımcılardan gelmesi çok akla yatmıyor.
    sn kardeşim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım
    kap dan sürekli kontrol ettim geçtiğimiz bir yıl boyunca
    hisse satışı yapmadılar
    oranları hep sabit kaldı
    şimdi son alışlar ile artıyor
    hem pc den bakmadım diyorsunuz hemde bu bilgiye vakıf olmadan insanları karalıyorsunuz
    herşey tüm şeffaflığı ile ortada
    gidin kap a bakın
    bu adamları savunmak ile benim işim olmaz
    ancak doğru tekdir
    yatırımcılar günümüz şeffaf dijital ortamında halka açık bilgilere kaynağından ulaşıp öyle fikir sahibi olmalı
    ondan sonra konuşmalı yada konuşmamalı
    Az insan çok huzur

Sayfa 24/865 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •