Bence hisselere de uygulamak gerekiyor. Tupras 5 günlük ema 22 günlük ema yı aşağı mı kesti 3 gün bekle yukarı atmazsa uzun vadeciyim deme sat. Ne zaman 5 günlük ema 22 günlük ema yı yukarı kesti, 3 gün bekle dönmedi tekrar al. Saatlik çok sinyal üretir ama günlük çok üretmez, ölümüne temelciydim ama tekniği kullanmazsan 10 yılda bir gelen bu global krizlerden bizi temel değil teknik kurtarıyor. Benim şu an 5 yıllık birikimimin neredeyse yarısı gitti (2 ay önceki duruma göre) yaşı 20 lere olan biri 70 yaşına gelene kadar en az 5 kere böyle global krize yakalanır.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Selam,
Haber: Amerika piyasalari Trump doneminin kazancini gomdu.
Trump: Yeniden yukselmeye hazir miyizzz? Fert basina $2000 vererek baslatiyoruz hamlemizi.
Halk: Ol de olelim. MAGA. MAGA.
hocam size 2 tesekkurle baslayayim.
10 kagida kadar cik demistiniz bana bende o sira 2 kagit vardi parayi boldum kagidin biri nanay ordan yirttim.
2si dow cokerse 100bin haftalik kapanis olur mu dedim olabilir dediniz ertesi gun stop olamadigim 2 kagitta yari tutarlarda kolu kopardim kol gitti demeye kalmadan kagitlar yuzde 30 daha dustu kolu birakmakla iyi ettik dedim.
sayfa geneline de bi elestrim var. tum arkadaslara ...
bu sayfada dis borsalarin adi bile gecmiyor.
yani ana hedeflerden biri trendi belirlemek ise bu bunsuz olmaz bence.
Yer İmleri