Sayfa 197/1001 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Viop - XIV

Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Bende bunu diyorum petrolden ettikleri zararı resetvlerdeki altını satarakmi finanse etmeye calisiyolar. Onsun su irtamda bu fiyatta olması çok ilginç.
    Emtialar dahil her şey ucuzluyor,her şey,faizlerde dahil.

2.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Ilk zamanlar tamam teminat tamamlama yüzünden düşüyor işi mantikliydi. Daha ne kadar teminat tamamlanacak batan batmış olması lazım çoktan 2 gündür hiç bisiye bakmadan düşüyor. 1468 şuan yahu 5 ay önce burdaydi o zaman konjectur nasıldı şimdi nasıl. 2008 de 1900 oldu şuan 2008 den daha betere gidiyor dünya ekonomisi. Artık diyorum Rusya Çin yada İran satiyormu yoksa. Çok zor durumdalar çünkü.
    Para sahipleri birbirini tanıyor, büyük para sahipleri birbirini daha iyi tanıyor. Vatandaş altına hücum edince birileri baskılıyordur.

Altın kopup giderse para sistemi bence çöker. Dünyada sistematik öneme sahip banka listesi diye bir şey var. Bank of International Settlement isminde bir kuruluş para sistemini sürekli izliyor.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bank_f...al_Settlements

The Bank for International Settlements (BIS) is an international financial institution[2] owned by central banks which "fosters international monetary and financial cooperation and serves as a bank for central banks".[3] The BIS carries out its work through its meetings, programmes and through the Basel Process – hosting international groups pursuing global financial stability and facilitating their interaction. It also provides banking services, but only to central banks and other international organizations. It is based in Basel, Switzerland, with representative offices in Hong Kong and Mexico City.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Hocam burada ki ayrinti su. Bu herif 2004 de sabanci holdingden ayrildi.

Pegasusun sabanci holding ile bir bagi yok demek istiyorum.
    Tabiki biliyorum, Sapancılar'ın sulbünden geldiyse, dötü kollamak lâzımdır deye uyarıyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Oxfordlu uzmanlar: İtalyadaki salgını yaşlı akrabalarını ziyarete giden gençler şiddetlendirdi.

Kuşak çatışması yaşlıları öldürüyor.

Çin Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlarına koronavirüs salgını açısından yüksek riskli ülkelere seyahat etmemeleri tavsiyesinde bulundu.

https://twitter.com/rusencenter/stat...90753125527556

6.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Oxfordlu uzmanlar: İtalyadaki salgını yaşlı akrabalarını ziyarete giden gençler şiddetlendirdi.

Kuşak çatışması yaşlıları öldürüyor.
    IETT 65 üstü yaşlıların seyahat istatistiğini yayınlamış. "Sosyal medyada dolaşıyor"

Görüntü iktidar emekliye zam vererek yaşlılara, muhalefet gençlere oynuyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

GARAN cok kötü duruyor. 8.70 altında zaten baskı vardı ve 7.90 kırılınca Garanın fisini cektiler.

Garan 7.90 üzerine atmadıkca bu endeks dogrulmaz.

Bir diger amiral gemi THY de cok kötü. O da 10 üzerine atamazsa endeksin işi zor

Ama endeks kucuk caplı bir mini ralli yapabilir. 10 bin puanlık falan

PGSUS ta önemli seviyeler

25.40 - 27.40 - 29.00 - 32.00

25.40 altına düserse yeni bir taban olasıdır

Sayfa 197/1001 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz