Hacim sıralamasında 4. Biri bunu açıklayabilir mi?
Hacim sıralamasında 4. Biri bunu açıklayabilir mi?
taze spek !! eski spek !! yönetimden alakasız habersiz musaadesiz değişim olmaz diye düşünüyorum... hisse de değilim, alım için suların durulması gerek biraz daha bekleyeceğim, hedef vermem için iyi teknikci olmam lazım ki değilim, benim ki istihbarat ve hisse yi iyi tanımanın avantajıyla vurkaç... puan farkı yok, 2011 deki kupasını alamayan TS yenileri için hayal olur diye düşünüyorum ama bazen de heyecan a kapılıp acaba! olur mu diye beklenti oluşuyor... bedelli sermaye artırımı sonrası 32 milyon lot 1.40 1.19 arası satıldı ( emrefaiz61 slm olsun dostum) o zamanlar hisse de idim çok iyi takip ediyirdum ve oralardan mallanan iyi kâr etti, takaslara baktığınız da o kadar mal çıkılmış midir? 1.40 lar başabaş maliyeti de olabilir, sonrası ise yine bana göre ts nin beklentisi devam ediyor şuan liglerin durumu muamma! şöyle olabilir mi : ligler bu haliyle tescil edilir mi! edilirse ts şampiyon. bu durum ts yi ateşler mi yukarı, veya şampiyon oldu beklenti bitti mantığıyla 1.40 lara mi süzülür ( bu durum olduğunda hisse nerde olacak kim bilir belki 1.40 altında bile olabilr) ben açıkçası bu durumu bekliyorum yani TS ye yatırım yapabilirim tekrar da işte bu muamma ve bulanıklık haliyle bekliyorum, bu sorunun cevabını bulabilirsem yüklerim yine... kimse nin yazdığına aldanmayın, moral bozmayın.. burda 2 kişi var özellikle onlara dikkat edin.. eskiler çok iyi bilir... biri anzer bali gibidir; nadir bulunur, nadir yazar ama yazdı mi da dikkat e alın ki şifa dir o ve asla ve asla dediğinden dışarı çıkmayın derim, karşılıksız el atar ve nasibiniz varsa muhakkak o sizi bulur... diğeri ise hep olumlu yazar moral depolar, hisse yukselince gelir hedef verir, ne hikmetse yıllarca tspor topiginde sanki burdan emekli olacak, ama yavsagin tekidir grafik vs atar sakin aldanmayın ona... piyasa kötü, moral bozmayın, ts eski ts değil.. alt-yapı iyi , borçlar yapılandırıldı 3 yıl sonra ödeyecek klüp , biraz nefes aldı, bu bir fırsat akılı olurlarsa klüp kurtulur, stat devri hala olmadi, 2 futbolcu satıldı on protokol yapıldı , iyi para ya.. 27 mio euro ingiltere , 35 mio. euro ispanya... bunlar alın tavsiyesi değildir, moral olsun diye yazdım ekstra mal alin diye algılamayın.. kalın sağlıcakla... her ne olursa olsun unutmayın ki ts den 3 5 kazandınız mi verin geçin ki ts ciddi pismanliktir...
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri