.............
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
.............
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme : JAS; 20-03-2020 saat: 13:39.
bu süreçte Dünya kendini yenileme fırsatı buldu denilebilir mi? ...
yeni dönemde bazı sektörler ciddi sıkıntı yaşayacak bazıları krizden az etkilenecek belki fırsatlar olanlar olacak.
Ama kesinlikle eskisi gibi olmayacak bu kesin yeni bir süreç içindeyiz tuttuğunuz yada beklentiniz olan senetler bu yeni duruma göre hala beklentisini koruyor mu?
Detaylı yeniden analiz gerekir
Sercannnnnnnnnn (iPhone bile öğrendi ismini, otomatik olarak çeviriyor Sercannnnnnnnnn)![]()
Dün İzmir Çeşme'de corona virüs testi pozitif çıkan bir şahıs yüzünden 45 aile karantina altına alındı.
Daha bu başlangıç bence. Çünkü o 45 aile üyelerinin bir hafta içinde ilişkide bulunduğu çevreyi düşünecek olursak inanılmaz bir katsayı çıkıyor ortaya.
Zaten dün izlediğim bir Alman videosunda "artık bu salgını önlemenin imkanı yok Alman halkının üçte ikisi bir şekilde bu hastalığa yakalanacak" derken ne devlete ne de hükümete hakaret olarak kabul eden olduğunu sanmıyorum.
Peki umreden dönen ve de bir kısmı karantinaya (!) alınan gerisi ortada görünmeyen 21.000 insanın yarattığı ve de yaratacağı tehlikenin boyutunu görebiliyor musunuz?
Bunun siyasetle ilgisi nedir?
Herkes fikrini kurallar dahilinde birbirini asagilamadan küçük görmeden beyan edebilir , atışma türü mesajlar kurallarımıza aykırı , kimse sizin atışmalarınızı okumaya gelmiyor özelden atışmalarınızı yapın buradan devam etmeyin .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
105.200 ten ilk giyilen yazlık çıkarıldı.
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Yer İmleri