Eğer daha önce başka bir nick ile yazmıyor idiysen, gönderi sayından forum tecrübenin az olduğu gözüküyor...açıldığından bu yana, 21 yıldır bu forumdayım, az buçuk sarraf olduk sayılır bu işlerde.
Sen o mesajda seni kastetmedim de, ben de özür dileyeyim...ayrıca mühendisim, işletme mezunuyum...finansçıyım ve ekonomistim...hayatımız okumakla geçti, bilezik çok yani.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Aslinda bir onceki mesajimdan sizi kastetmedigimi anlamaliydiniz ekonomist oldugunuzu bilmiyordum ayrica sizin oncerdiginiz hisse 4`te birine dustumu ki de uzerinize aliniyorsunuz sizinle alakasi bile olmayan bir mesaji.
Tek yorumum yukaridaki yaziniza istinaden yazdigim yaziydi sizin sert elestirel yazinizi gordugum icin. Bu mesaja cevap vermek istemiyorum diyebilirdiniz.
Ayrica sizin ULUUN basarinizi yazdim o zaman alakasiz mesajlar bulup getirmediniz biraz elestirel bir mesaj gelince konuyla ilgisi bile olmayan mesaji oner surdunuz.
Normalde tartisma seven bir yapim yoktur ancak kuru gurultu yaparak sanki beni suclarcasina yazdiginiz icin bunu yaziyorum yoksa yazmaya hic niyetim yoktu.
Son düzenleme : Cautionary; 21-03-2020 saat: 18:19.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
PEGASUS/NANE:ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE TEKRAR ESKİ PERFORMANSIMIZA DÖNECEĞİZ -BLOOMBERG HT
20.03.2020 16:08:27 PEGASUS/NANE:ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE TEKRAR ESKİ PERFORMANSIMIZA DÖNECEĞİZ -BLOOMBERG HT
20.03.2020 16:08:19 PEGASUS/NANE: BU KRİZİN GETİRDİĞİ PANİK AŞILDIKTAN SONRA İYİ BİR PERFORMANS GÖSTERECEĞİMİZE İNANIYORUZ -BLOOMBERG HT
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Pegasus bu senenin kaybedeni oldu.
Biri yazmıştı. Havada iki pegasus uçağı çarpışsa, uçaklar yanarak hangarın üstüne düşse, tüm yönetim kurulu o anda hangarda olsa bundan kötü olamazdı. İşte bu yazıldıktan sonra %50 daha düştü sanırım.
Belkide 100 yılda bir yaşanacak bir olay oldu. Tüm uçuşlar adım adım duruyor.
Şu anda Türk tahvillerinin faizi rahip brunson olayına yakın veya üstünde. Nane’nin yapabileceği hiçbir şey yok. Umarım pegasus ailesi bu süreci atlatır. Ve çalışanlar işsiz kalmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri