Sayfa 312/996 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Komutan kaç yaşındasın.Sigara var mı,kronik bir hastalığın var mı.
    Yaş 32 alkol ve sigara yok çay bile içmiyorum. Yoğurt ve Bol meyve yerim. Çok şükür kronik hastalığında yok. Genel ailemizde hem anne tarafı hem baba tarafı maşallah uzun ömürlüdür çok şükür. Evet diğer insanlar özellikle yaşlı kesimi bu kadar onemsemesiji anlıyorum ama gençlerden benim yaşındaki insanlarinda fazla abarttigini görüyorum. Ama burada yazan kadar abartan olduğunu bilmiyordum.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Siz asıl yakında tanı kitleri üniversitelere ve araştırma hastanelerine dağıtılınca görün tsunamiyi.Bu forumdaki tüm forumdaşları arkadaşım kabul ediyorum.Aklı olan acil durum dışında evden çıkmasın.Bu hastalık çok insafsız kolay bulaşıyor,mortalitesi çok yüksek ve neticede son döneminde boğulma hisssi yaşanarak ölünüyor.Acilen benim aklıma göre çinin yaptıkları yapılmalı.Sokağa çıkma yasağı falan acilen ilan edilmeli,yoksa italyaya dönmemiz işten bile değil.
    Hkm bey ben bugün bir video izledim galiba güney Amerika ulkesiydi küçücük iki tane çocuk nasıl nefes almaya çalışıyorlardı şok oldum insan böyle bir hastayı görmeden anlamıyor durumun vehametini.

Ameliyat maskesi eczanelerde bulunuyormu, markete falan girmeden önce alkole daldırıp öyle gireceğim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. https://twitter.com/basyazar/status/...836143618?s=21

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Yaş 32 alkol ve sigara yok çay bile içmiyorum. Yoğurt ve Bol meyve yerim. Çok şükür kronik hastalığında yok. Genel ailemizde hem anne tarafı hem baba tarafı maşallah uzun ömürlüdür çok şükür. Evet diğer insanlar özellikle yaşlı kesimi bu kadar onemsemesiji anlıyorum ama gençlerden benim yaşındaki insanlarinda fazla abarttigini görüyorum. Ama burada yazan kadar abartan olduğunu bilmiyordum.
    Genc yasli farkmaz
    Mezar tasinda
    Koronadan gitti yazmasinda
    Korona ne be ya
    Siyonik finans mafyasi ucuzdan sirket hisse senedi zonk zink toplamiyosa bahaneyle korona olsunlar
    Laboratuvar mikrobu oyle cok guclu olamaz ya
    Istesede bi tarafini yirtsada olamaz
    Ama tabi insanlar korusun kendini
    Her daim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Genc yasli farkmaz
    Mezar tasinda
    Koronadan gitti yazmasinda
    Korona ne be ya
    Siyonik finans mafyasi ucuzdan sirket hisse senedi zonk zink toplamiyosa bahaneyle korona olsunlar
    Laboratuvar mikrobu oyle cok guclu olamaz ya
    Istesede bi tarafini yirtsada olamaz
    Ama tabi insanlar korusun kendini
    Her daim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn moruk sen komplocusun benim gibi,denver havaalanını incele,ordaki meşhur resmi incele ,resimdeki adamın yüzünde ne var dikkatlice bak sonra konuşuruz konuyu.Ha o resim ne zaman çizilmiş oraya, stonehedge de nüfus azaltımı ibaresi falan onları da bir ara konuşuruz.Bu virüs boşa bela olmadı dünyaya bir işlevi var.

SAAT 21.00 ALKIŞINDA BULUŞALIM
    Sağlık çalışanlarımızın mesaisi gece gündüz devam ediyor. Saat 21.00’da, haydi bir alkış daha! Minnettarlığımızın sesini bu akşam ve yarın bir kez daha duyuralım.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Pariste parizyen gece kulubu var
    Oraya gitmediyse
    No sikinti

@rxpu
    Fark edilene dek bukalemunu oynayabilin
    Amma ondan sonra (Fark eylenildigi muteyakip Yani) guclu kazanir moruk
    Müjde müjde size parizyenden müjde size...
    Gece kulübünün imalatı olsa gerek.
    80-90'larda reklam vardı izlerdik, kimse de karışmazdı.
    Şimdi topiğe koysam taassup sahibi emekli büyüklerimiz kızıp duracak, tansiyonumuz var diyecek. Ne zamana denk geldik heyhat...
    Ben size link veriyorum, isteyen bakar. Bu reklam gibisi gelmedi müjdeeeeeee:
    https://www.youtube.com/watch?v=nZ-USQiKJk8
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 312/996 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •