Sayfa 309/1001 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: Viop - XIV

1. Arkadaşlar bugün biri bir video paylaşmıştı. Rotshield, imf, negatif faiz yeni para birimi...vs anlatılıyordu. Bulamadım. Linkini verebilir misiniz?

Bloomberg de ki konuklar pakete cok kizmis. Buyuk devlet boyle olmaz diyorlar. Dunya devletleri neler yapiyor neler ama bizimki emlak kdv indirimi yapiyor.

Uk de 3 ay devlet odeyecem maaslari sirf insanlar isini kaybetmesin diye. Bugun.almanya 100 milyar euro ozel butce acikladi

Biz ne yaptik 100 milyar tl. 100 milyar tl ne lan. Para mi.

Bu olay akp yi bile bitirir valla. Bence zaten bir cok iktidari bitirecek. Duzen degisecek

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bloomberg de ki konuklar pakete cok kizmis. Buyuk devlet boyle olmaz diyorlar. Dunya devletleri neler yapiyor neler ama bizimki emlak kdv indirimi yapiyor.

Uk de 3 ay devlet odeyecem maaslari sirf insanlar isini kaybetmesin diye. Bugun.almanya 100 milyar euro ozel butce acikladi

Biz ne yaptik 100 milyar tl. 100 milyar tl ne lan. Para mi.
    coronadan sonra ilk gündem işsizlik olacak dedim.

haberler bugün yapılmaya başlandı.

sıradan vatandaş olarak bile ilk aklıma bu konular geldi.

ama bilmem kaç milyar maaş alan hükümetteki danışanmanların aklına sadece konutta indirim gelmiş

Fransa ve Türkiye yeni vaka ve ölüm hanesi boş bakalım bu akşam altın vuruşu kim yapacak

Yahu o nasıl grafik öyle corona diye hisse olsa ihya olmuştun şimdi hiçmi kırılma yok hergün iyice dikleşiyor

6. petrolle dow koyverdı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    coronadan sonra ilk gündem işsizlik olacak dedim.

haberler bugün yapılmaya başlandı.

sıradan vatandaş olarak bile ilk aklıma bu konular geldi.

ama bilmem kaç milyar maaş alan hükümetteki danışanmanların aklına sadece konutta indirim gelmiş
    149 bin isletme kapanmis. Sen dusun artik

Alıntı Originally Posted by TheCats Yazıyı Oku
    28-29 martta yapılacak chp kongresi corona virüs nedeniyle iptal edimeyecekmiş. kemal başgan koltuğu kimseye bıragmam diyor.
    Kongre ertelendi , bilmeden mesnetsiz paylaşımlar yapmayınız .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 309/1001 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •