Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
CAİZ DEĞİLDİR
Açıklamada, insanlara virüsün geçme tehlikesi olasılığından dolayı cuma ve namazların cemaatle kılınmasının şeri olarak gerekmediği ve bunun caiz de olmadığı vurgulandı.
Mısır'daki Ezher Büyük Alimler Heyeti'nin verdiği fetvada da cuma namazları ve cemaatle namaz kılmanın askıya alınmasının caiz olduğu aktarıldı.
Biliyorsunuz bir tarafı açık kalmış konuyu sevmem, bu konuya da fetvamızı verelim.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Şaka bir yana romanlarda cinlen kinini karıştırıp içenleri okumuştum, ben kinin acı deye böyle yaptıklarını zannediyordum, demek ki cinin de bir etkisi varmış.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Corona ilacını zamanın da almak çok önemlidir, ben mutfağa uzar cigaramı içip ilacıma başlayayım.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
konuyla uzaktan yakindan alakasi yok ama dolar 6.56
Bazen istatistik bu tür yeni salgınlarda yanıltıcı olabilir,yaklaşık 30 sene önce mesleğe ilk başladığım yıllarda ateşli bir hastalık geçirdim,bir tür grip olduğunu düşünüyorum,cuma akşamıydı ateş o kadar yükselmişti ki,kendi kalp sesimi duymaya başladım hayatımda ilk kez(umarım son da olur)pazartesi görece daha iyiydim,beni gören ,rapor vermemesiyle bilinen kurum doktoru,bir hafta istirahat ve bir sürü ilaç vermişti,genç ,sağlıklı her hangi kalıtsal sorunu olmayan biriydim,bence de bu tür yeni hastalıklar karşısında sadece genç olmakta bir kurtuluş yolu değil,herkes azami dikkatli olmalı...
Viop topigine hasarat dadandı, eskilerden biri beni iyi tanıyor çünkü, fakat kim çıkartamadım?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer İmleri