Sayfa 313/1001 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Başka var mıdır Dow gün tepesindeyken şöyle böyle Bist aldım itirafları..
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    81binden alınan malları 87binden döşemiştir bu pelloş cok güzel mal kitler annayamazsın bile
    itiraf ediyorum sensör. dow tepedeyken olmasada böyle yazdıydım.
    pelloşun ciğerini bilirim
    Şimdi dow diplerdeyken sordun madem, kapanışa doğru deptürür artık birazcık
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    bugün global olarak her yer yeşillenmeliydi. şaşırtıcı yani buna bile güç bulamıyor piyasalar.

yavru boğaları kafeslemek lazım.

tabi bu güçsüzlük bomba bir haberin yolda olduğunu gösteriyor sanki. piyasaya girmek için 3 adım bekliyorum.

1-felaket haberler
    2-dipleyip panik havasıyla piyasalara ayu pençeleri (mala giriş part-1)
    3-şöyle dow30 13bin'lerden tırtık grafik bikaç ay boyunca (mala giriş part-2)
    en sevdiğim yeşil boğaları iştahlandıran yeşil

levent makineci bile bugün malı yemiş kafasına. yine o dürüst söyledi. kimler kimler gırtlak ötesi maldalar.

bugün pasta yine alanlar senin benim vergim, satan yabancılar. vaziyet kötü, abbas yolcu

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gerçekten zor bir durum.

Ekonomi bilimi buralarda yetersiz kalıyor, sosyoloji felsefe vs devreye giriyor.
    geçenlerde bir video vardı. adam bile bile elini parmağıyla yalayıp metrodaki düğmeye vb yerlere elini sürüyordu husisi olarak.

böyle tiplerde var.

4. özel ve vakıf hastanelerı salgın hastanesı ılan edılmıs....saglık bakanlıgı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    1 ve 2 yi yazıda ters yazmışım
    düzeltme

temettü verirlerse 2no ekran

vermezlerse 1no ekran geçerli olur teorik fiyat için.

ilk vade temettü rakamları doğruy sonraki vadeler benim kafadan sallama temettü puanı rakamlarım.
    çok sağol abi, buradaki hesap sanırım hepsinin birden temettü vermesi veya vermemesi durumu için.
    Geçenlerde senin paylaştığın Xu030 hisse listesi, tahmini temettü tarihleri, enkeds ağırlıkları ve temettülerin endekse puan bazında etkileri vardı. Önümüzdeki süreçte belki bazı şirketler temettü verirken, bazıları veremeyebilir. Bu durumda dinamik olarak hesaplama yapmak gerekir. Rica etsem geçende yayınladığın listeyi tekrardan paylaşabilir misin.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

6. Mecburi kamu bankalarından kredi açılması lazım. Parayı toptan verince araba, ev alan borsaya gelen oluyor, ay ay ödemeli vade sonunda toptan geri ödemeli bir kredi çeşidi olmalı. Reverse Mortgage için Türkiye hazır. Milletin evi var ama parası yok.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Bugün sabahtan beri
    Dowun bugece -3 yapacağını bilen adamlar ilk dk dan satmaya başlamışlardı

Bu piyasa boru deeel

8. Önlem paketi olarak Konut kredisi pesinatlarini düşürmek düpedüz bu halkin aklıyla dalga geçmektir.

Sayfa 313/1001 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •