-
Virüse karşı neler yapıyoruz , virüs sonrası hayatımızda neleri değiştirdik paylaşalım biraz ..
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=42615
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, finansal kuruluşların müşterilerini mağdur etmemesi konusunda güçlü tavsiye kararı aldı.
BDDK: "Kredi limiti olan firmaların, likidite ve nakit ihtiyacına yönelik talepleri hızlıca karşılanmalı."
BDDK: "Kredi geri çağırma, mevcut kredi limitini kullandırmama, fiyat artırma, teminat şartlarını zorlaştırma gibi uygulamalardan özenle kaçınılmalı."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
-
-
Bakan Koca : Son 24 saatte 3656 ŞÜPHELİYE TEST yapıldı. 311’i POZİTİF ÇIKTI. Hasta sayımız 670’e ulaştı. Yaşlı ve direnci zayıf 5 HASTAMIZI KAYBETTİK. Bugüne dek toplam 9 can kaybımız var. Tamamı yaşlılarımızdan. Yaşlılarımızı koruyalım. MÜCADELEMİZDE BİR AN BİLE ESNEKLİK GÖSTERMEYELİM.
-
Türkiye’de günlere göre corona virüs vaka ve ölüm sayısı
11 Mart: 1 vaka
13 Mart: 5 vaka
14 Mart: 6 vaka
15 Mart: 18 vaka
16 Mart: 47 vaka
17 Mart: 98 vaka 1 ölüm
18 Mart: 191 vaka 2 ölüm
19 Mart: 359 vaka 4 ölüm
20 Mart : 670 vaka 9 ölüm
-
Erdoğan: "Koronavirüse karşı amansız bir mücadele içerisindeyiz. Bu virüs en çok yaşlıları ve kronik hastalığı bulunanları etkiliyor."
Erdoğan: "Virüsün ülkemizde vatandaşlarımız arasında bulaşıcı etkisinin en az seviyede tutulması için gece gündüz çalışıyoruz"
Erdoğan: "Hijyen kurallarına riayet etmeli, sosyal mesafeyi olabildiğince artırmalı, zorunda olmadıkça kesinlikle evden dışarı çıkmamalısınız."
-
Alıntı :
İtalya Ulusal Sağlık Enstitüsünün İtalya’da Koronavirüs’ten ölenler hakkında yayımladığı yeni rapor:
Ölenlerin yaş ortalaması 78.5.
En genç ölüm 31 yaşında.
En yaşlı 103.
Medyan 80
Ölenlerin yüzde 41’i 80-89 yaş arasında.
Ölenlerin yüzde 35’i 70-79 yaş arasında.
3.200 kişinin değerlendirildiği raporda erkeklerin ölenlerin yüzde 70.6’sını temsil ediyor.
Kadınlar ise yüzde 29.4
Kadınlarda ölenlerin medyan yaşı 82
Erkeklerde ise 79
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri