Sayfa 108/1001 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Virüse karşı neler yapıyoruz , virüs sonrası hayatımızda neleri değiştirdik paylaşalım biraz ..

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=42615

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, finansal kuruluşların müşterilerini mağdur etmemesi konusunda güçlü tavsiye kararı aldı.

BDDK: "Kredi limiti olan firmaların, likidite ve nakit ihtiyacına yönelik talepleri hızlıca karşılanmalı."

BDDK: "Kredi geri çağırma, mevcut kredi limitini kullandırmama, fiyat artırma, teminat şartlarını zorlaştırma gibi uygulamalardan özenle kaçınılmalı."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Türkiye etf -1.18%

VIOP akşam seansı -1.40%

Bakan Koca : Son 24 saatte 3656 ŞÜPHELİYE TEST yapıldı. 311’i POZİTİF ÇIKTI. Hasta sayımız 670’e ulaştı. Yaşlı ve direnci zayıf 5 HASTAMIZI KAYBETTİK. Bugüne dek toplam 9 can kaybımız var. Tamamı yaşlılarımızdan. Yaşlılarımızı koruyalım. MÜCADELEMİZDE BİR AN BİLE ESNEKLİK GÖSTERMEYELİM.

Türkiye’de günlere göre corona virüs vaka ve ölüm sayısı

11 Mart: 1 vaka
    13 Mart: 5 vaka
    14 Mart: 6 vaka
    15 Mart: 18 vaka
    16 Mart: 47 vaka
    17 Mart: 98 vaka 1 ölüm
    18 Mart: 191 vaka 2 ölüm
    19 Mart: 359 vaka 4 ölüm
    20 Mart : 670 vaka 9 ölüm

Erdoğan: "Koronavirüse karşı amansız bir mücadele içerisindeyiz. Bu virüs en çok yaşlıları ve kronik hastalığı bulunanları etkiliyor."

Erdoğan: "Virüsün ülkemizde vatandaşlarımız arasında bulaşıcı etkisinin en az seviyede tutulması için gece gündüz çalışıyoruz"

Erdoğan: "Hijyen kurallarına riayet etmeli, sosyal mesafeyi olabildiğince artırmalı, zorunda olmadıkça kesinlikle evden dışarı çıkmamalısınız."

Alıntı :

İtalya Ulusal Sağlık Enstitüsünün İtalya’da Koronavirüs’ten ölenler hakkında yayımladığı yeni rapor:

Ölenlerin yaş ortalaması 78.5.

En genç ölüm 31 yaşında.

En yaşlı 103.

Medyan 80

Ölenlerin yüzde 41’i 80-89 yaş arasında.

Ölenlerin yüzde 35’i 70-79 yaş arasında.

3.200 kişinin değerlendirildiği raporda erkeklerin ölenlerin yüzde 70.6’sını temsil ediyor.

Kadınlar ise yüzde 29.4

Kadınlarda ölenlerin medyan yaşı 82

Erkeklerde ise 79

Sayfa 108/1001 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •